Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„eJudėjimo“ festivalyje – modernausias visų laikų „Volkswagen“ – „ID.7 Tourer“

Rugpjūčio 22 d. Vilniuje, Lukiškių aikštėje vyks „eJudėjimo“ festivalis. Ypatingi jo svečiai – moderniausi Lietuvoje parduodami elektromobiliai. 15min su jais supažindina dviem būdais: Gazo rubrikos redaktorius Žilvinas Pekarskas dalijasi savo žiniomis ir dirbtinio intelekto (DI) suformuluotais vertinimais.
„Volkswagen ID.7 GTX Tourer“
„Volkswagen ID.7 GTX Tourer“ / Gamintojo nuotr.

„Geriau vieną kartą pačiam pamatyti, nei dešimtį kartų išgirsti. Tokia taisykle siūlyčiau vadovautis tiems, kurie jau yra girdėję apie šį modelį daug gero. Iš tikrųjų, „ID.7 Tourer“ yra vienas iš nedaugelio elektromobilių, kurie gali pasiūlyti ir įspūdingą nuvažiuojamą atstumą, ir daug vietos salone bei bagažinėje, naujausias technologijas ir netgi šiek tiek padidintą prošvaisą. Nebekalbu apie VW inžinierių patobulintą aerodinamiką“, – taip „ID.7 Tourer“ vertina 15min žurnalistas Žilvinas Pekarskas.

Geriau vieną kartą pačiam pamatyti, nei dešimtį kartų išgirsti.

Apie ID.7 pirmąją versiją skaitykite čia.

BALSUOKITE: Kas taps „15min metų elektromobiliu“? Sprendžiate jūs

Beje, pasinaudojus APVA siūloma parama gryniesiems elektromobiliams įsigyti, naujo elektromobilio kainą galima sumažinti 5 tūkst. eurų, naudoto – 2,5 tūkst. eurų (daugiau informacijos APVA puslapyje). Jei reikia įsirengti elektromobilių įkrovimo prieigą, pasidomėkite galimybe gauti tam paramą – čia.


Elektromobilį „Volkswagen ID.7“ judėjimo festivalyje pristato Moller Baltic Import SE

Daugiau apie VW elektromobilius ir atstovus rasite - čia.


Penki įdomūs faktai apie naująjį „Volkswagen ID.7 Tourer“ pagal DI

1. Nuvažiuojamas atstumas. „ID.7 Tourer“ gali nuvažiuoti iki 685 km vienu įkrovimu, naudodamas 86 kWh bateriją. Tai leidžia mėgautis ilgomis kelionėmis be dažnų sustojimų įkrauti bateriją, todėl šis modelis yra vienas iš efektyviausių rinkoje.

Volkswagen ID7 Tourer
Volkswagen ID7 Tourer

2. „ID.7 Tourer“ išsiskiria erdvia bagažine, kurios talpa yra 605 litrai. Nulenkus sėdynes – 1714 litrai. Todėl jis yra itin praktiškas šeimyninėms kelionėms.

3. Aukštos kokybės interjeras. Automobilio salonas puoštas aukštos kokybės medžiagomis. Taip pat pasižymi įvairiais patogumais: sėdynių masažo funkcija, oro kondicionavimu sėdynėse ir naują „Wellness In-Car-App“ programa.

4. Didelis multimedijos ekranas. „ID.7 Tourer“ turi 15 colių centrinį jutiklinį ekraną, kuriame veikia patobulinta operacinė sistema, suteikianti lengvą prieigą prie visų funkcijų ir valdymo elementų.

5. Greitas įkrovimas. „ID.7 Tourer“ gali būti įkraunamas iki 200 kW galia greito įkrovimo stotyse, leidžiant greitai papildyti baterijos energiją ir vėl tęsti kelionę be ilgų sustojimų.

„eJudėjimo“ festivalis – rugpjūčio 22 d.

Ne taip seniai elektromobiliai buvo fantastinių filmų rekvizitai, o dabar jų vis daugiau rieda mūsų šalies keliuose. Tiesa, apie tokias transporto priemones dar sklando nemažai mitų ir ne vienas vairuotojas susimąsto, ar jomis važiuoti apskritai apsimoka. Sužinoti, kaip yra iš tiesų, vilniečius ir miesto svečius jau netrukus pakvies išskirtinis renginys – „eJudėjimo“ festivalis.

Naujienų portalo 15min ir „Ignitis“ organizuojamas „eJudėjimo“ festivalis vyks rugpjūčio 22 d.

Festivalio metu elektromobilių naudotojai dalinsis savo patirtimi, ekonomistai skaičiuos, ar elektromobilis apsimoka, o ekspertai, automobilių bandytojai ir žinomi žmonės diskutuos apie šios transporto rūšies praktiškumą ir ekologiškumą.

eJudėjimo programa
eJudėjimo programa

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi