Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Enefit 24h elektromobilių lenktynės“ bus transliuojamos tiesiogiai

Spalio 6-7 dienomis Kuršėnų autodromo trasoje antrą kartą vyksiančias „Enefit 24 valandų elektromobilių lenktynes“ šiemet ir vėl bus galima gyvai stebėti portale 15min.lt.
„Enefit 24 valandų elektromobilių lenktynės“
„Enefit 24 valandų elektromobilių lenktynės“ / V.Pilkausko nuotr.

Organizatorių pernai išbandyta unikali koncepcija, paremta LTE ryšiu ir duomenų debesijos išnaudojimu, šiemet gerokai patobulinta.

„Transliuosime trumpiau, bet pateiksime gerokai daugiau informacijos nei pernai. Žiūrovai matys ne tik vaizdus iš automobilių vidaus ar trasos, bet girdės interviu su lenktynininkais, komandų vadovais. Lenktynes komentuos Laurynas Vaitiekūnas, dažnai girdimas virtualių lenktynių pasaulinėse transliacijose“, – sakė lenktynių organizatorius Darius Grinbergas.

Per 24 valandas šiemet numatyti keturi tiesioginiai įsijungimai. Bendras transliacijų laikas sieks beveik 4 valandas. Žiūrovai matys startą, pirmų valandų bei nakties apžvalgas ir finišą. Iš viso veiks 30 kamerų automobiliuose, kurios rodys kiekvieną lenktynininką ir vaizdą į trasą, bei 6 kameros trasoje. Dvi iš jų bus įrengtos lenktynių valdymo zonoje, kurioje lenktynininkai stebi rezultatus, ilsisi, gali užkandžiauti ar atsigaivinti.

„Privatumo komandos tikrai neturės. Kameros fiksuoja ne tik vaizdą, bet ir garsą. Pernai matėme labai įdomių momentų. Nuovargį, ramybę, keiksmus ir net vos išvengtą avariją. Visą tai pamatyti mums leidžia vaizdo registratorius „BlackVue“, kuri gamina nuo 2022 metų mūsų partneriais tapusi Pietų Korėjos kompanija.

Registratoriai leidžia tiesiogiai transliuoti fiksuojamą vaizdą visam pasauliui arba peržiūrėti anksčiau užfiksuotas akimirkas duomenų debesijoje. „Enefit 24h elektromobilių lenktynių“ teisėjams tai leidžia nustatyti visus taisyklių pažeidimus, o organizatoriams parengti unikalią tiesioginę transliaciją 15min.lt. Beje, jei sergate už kažkurią vieną komandą, visuomet galite prisijungti prie jos kameros „Blackvuecloud“ ir stebėti savo favoritus visą parą“, – paaiškino Darius Grinbergas.

„Enefit 24h elektromobilių lenktynių“ transliacijų tvarkaraštis:

Spalio 6 d.

Nuo 14:50 iki 16:00 val. starto transliacija;
Nuo 19:00 iki 20:00 val.;

Spalio 7 d.

Nuo 10:00 iki 11:00 val.;
Nuo 14:30 iki 15:10 val. finišo transliacija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas