Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grandiozinis „Klaipėda Motor BBQ“ festivalis sugrįžta sudrebinti pajūrį

Didžiausias Lietuvoje išskirtinių automobilių po atviru dangumi festivalis – „Klaipėda Motor BBQ 2022 powered by Insane Performance“ birželio 24-26 dienomis atvyksta į dar didesnę teritoriją. Nauja vieta – Misgirių stovyklavietė. Nuostabus natūralios gamtos kampelis, didžiulis vandens telkinys, kurio vanduo drebės nuo automobilių griausmo.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / kudos.lt nuotr.

Automobiliai čia rinksis ne bet kokie, o patys gražiausi iš visos Lietuvos ir aplinkinių šalių. Nuo klasikinių senovinių automobilių, taip pat modifikuotų, žemintų, ilgus metus tobulintų bei žinoma naujų, akį traukiančių gatve riedančių naujų automobilių.

Dalyvių skaičius irgi bus dar didesnis. Praeitoje vietoje jų buvo apie 150, o šiemet organizatoriai tikisi beveik padvigubinti jų kiekį. Žinoma, dalyvauti galės ne bet kas, automobiliai turi praeiti organizatorių paruoštą atranką ir tik tada oficialiai jie tampa renginio dalimi.

Dalyviai namo negrįš tuščiomis. Jau įvažiuojant į renginį jie gaus rėmėjų dovanų, o patys geriausi, patys „pačiausi“ rungčių nugalėjai bei festivalio TOP10 bus apdovanoti unikaliais trofėjais ir dovanomis.

Visiems puikiai žinomas įvairių autosporto šakų, 1006 km lenktynių, drifto ir kitų renginių vedėjas Gintautas Šutavičius neleis žiūrovams liūdėti, kalbins dalyvius, dalins įvairius rėmėjų ir organizatorių prizus.

Renginio įgarsinimu bei šviesomis kaip ir kasmet rūpinsis puikiai pajūrio klubų mėgėjams žinomas Linas Endriuška – ENDRIO. Jis paruoš dar daugiau garso, įvairių spalvų įneš ir į SADBOI koncertą, kuris jau vyks po apdovanojimų. Po koncerto visų lauks "afterparty" kartu su ENDRIO.

Kol tėveliai varvins seilę apžiūrėdami automobilius, mažieji turės irgi ką veikti savo pramogų kampelyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento