Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Interneto skelbimų platybėse – ir suniokoti policijos automobiliai

Interneto skelbimų portaluose gausybė automobilių. Vieni beveik nauji, kiti seni, važiuojantys ar sugedę, treti – sudaužyti. 15min.lt skaitytojas viename iš skelbimų portalų aptiko neįprastą skelbimą – buvusį policijos automobilį, kuris šiuo metu gerokai aplamdytas.
Policijos „Škoda Octavia“
Policijos „Škoda Octavia“ / „Autogidas.lt“ nuotr.

Autogidas.lt spalio 24-ą dieną publikuotame skelbime matomas 2006-aisiais metais pagamintas „Škoda Octavia“ su „Ambiente“ komplektacija. Pardavėjas nurodo, kad automobilis varomas 1,9 litro darbo tūrio dyzeliniu varikliu, išvystančiu 77 kilovatus.

Skelbime priduriama, kad iš automobilio šiuo metu išmontuoti purkštukai. Pardavėjas pabrėžia, kad nors ir automobilis ir sulamdytas, tačiau nepažeistas priekinis stiklas, yra oro pagalvės. Kaina – 1430 eurų.

„Autogidas.lt“ nuotr./Policijos „Škoda Octavia“
„Autogidas.lt“ nuotr./Policijos „Škoda Octavia“

Automobilio stogas ir šonai – apdaužyti. Atrodytų, kad tame nėra nieko keisto, kadangi tokių ir dar labiau sudaužytų automobilių yra apstu.

Tačiau skaitytojo dėmesį patraukė tai, jog ant automobilio puikuojasi policijos užrašai – numeris, pasitikėjimo telefonas, Vilniaus policijos interneto svetainės adresas.

Kai kuriose vietose matyti ir nevisiškai nulupti žali policijos lipdukai. Akivaizdu, kad užrašai matomi dėl to, jog nuplėšus lipdukus niekas nenuvalė klijų.

„Autogidas.lt“ nuotr./Policijos „Škoda Octavia“
„Autogidas.lt“ nuotr./Policijos „Škoda Octavia“

Skaitytoją sudomino, kas šitaip suniokojo automobilį, kad policija nusprendė jį parduoti. Tiesa, skelbimą į portalą įdėjo ne policijos atstovai, o naujasis automobilio savininkas, įsigijęs transporto priemonę aukcione. Skelbime nurodoma, kad automobilis šiuo metu yra Panevėžyje. 

Apie jo būklę ir suniokojimo aplinkybes 15min.lt nusprendė pasiteirauti pardavėjo. Nurodytu telefonu atsiliepęs vyras teigė, kad automobilis yra patyręs avariją.

„Autogidas.lt“ nuotr./Policijos „Škoda Octavia“
„Autogidas.lt“ nuotr./Policijos „Škoda Octavia“

Jis sulamdytas todėl, kad žiemą su juo buvo apsiversta.

„Automobilis dar yra. Jis sulamdytas todėl, kad žiemą su juo buvo apsiversta. Su šiuo automobiliu pats nevažinėjau. Šiaip automobilis gyvas, bet nežinau, kokia rida.

Buvome įdėję akumuliatorių, kai bandėme užvesti, bet nepažiūrėjau, kokia rida. Bus gal apie 200 tūkstančių. Ant šonų likę nenuvalyti klijai nuo lipdukų. Kai važiuosite apžiūrėti – paskambinkite, paderinsime kainą dar“, – maloniai bendravo automobilio pardavėjas.

Automobilio skelbimą galite rasti paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito