Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kinai „Qoros“ kuria vidutinio dydžio sedaną ir vienatūrį

Bendra Kinijos bei Izraelio kapitalo įmonė „Qoros“ po truputį braunasi į automobilių pramonę. Pirmuosius savo modelius pristatę Ženevos automobilių parodoje kinai sėdo prie naujų projektų.
„Qoros“ automobilio eskizas
„Qoros“ automobilio eskizas / „Qoros“ nuotr.
Temos: 2 Kinai Kinija

Pirmasis jų automobilis „Qoros 3 Sedan“ pramonėje yra istorinis. Ir ne todėl, kad tai – pirmoji Kinijoje pagaminta mašina, kuri buvo pristatyta vienoje didžiausių parodų pasaulyje, tačiau ir dėl pagaliau pasiektų tikslų – 5 žvaigždučių saugumo įvertinimo. Joks kitas Kinijoje surinktas automobilis dar nėra pelnęs tokio įvertinimo „Euro NCAP“ testuose.

Tačiau grįžkime prie šviežiausių naujienų. Kinijos automobilių portalai teigia, kad „Qoros“ darbuotojai dirba prie visiškai naujų projektų. Gamintojas ne tik plečia „Qoros 3“ modelių gamą (ją sudarys ne tik sedanas, bet ir universalas bei krosoveris), bet ir nutarė žengti aukštesnės automobilių klasės link. Teigiama, kad nutekėję eskizai atskleidžia šios kompanijos ateities planus. Vienatūris bei vidutinio dydžio sedanas turėtų debiutuoti maždaug po dviejų metų, tačiau nelieka nepastebėtas erdvesnio automobilio numeris – jame aiškiai užrašyta „Qoros 7“. Tai, tikėtina, bus naujojo automobilio vardas.

Kinijos spauda tvirtina, kad vienatūris gali naudoti pasiteisinusią „Qoros 3“ modelio platformą, kuri bus modifikuojama, kad viduje sėdintiems keleiviams atsirastų daugiau vietos.

Qoros nuotr./Qoros automobilio eskizas
„Qoros“ nuotr./„Qoros“ automobilio eskizas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito