Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Metų automobilio 2018“ komisija apie „Audi Q5“: optimalus automobilis

Lapkričio 6 d. Lietuvoje 21-ąjį kartą prasidėjo konkursas „Metų automobilis 2018“. Konkurse, kurio finalas numatytas gruodžio 2 d., dalyvauja 34 skirtingi automobiliai, o juos vertina 10 komisijos narių.

Vienas jų, išsakęs nuomonę apie naują „Audi Q5“ visureigį, Valdas Valiukevičius, televizijos laidos „Ne vienas kelyje“ prodiuseris. Jis pabrėžia, kad Kaune šis modelis buvo tituluotas miesto automobiliu.

„Kauniečiai yra tikri benzingalviai ir jų nuomonę gerbiu. „Audi Q5“ yra didžiosios Q7 mažesnioji giminaitė ir man, tiesą sakant, ji optimalus automobilis, nes jeigu Q7 per didelė, Q5 – pats tas“, – prisipažino komisijos narys.

Anot V.Valiukevičiaus, visureigis tinkamas visiems – šeimoms, kelionėms, nuvažiavimui į sodą ir pan.Tiesa, nors jo kaina prasideda nuo daugiau nei 40 tūkst. eurų, komisijos narys pastebi, kad „premium“ segmento modelio kainą lengva išauginti ir dukart.

Portalo 15min lankytojų balsas šiemet lems, kas taps „Tautos automobiliu 2018“. Balsuoti už patinkantį modelį galite apklausoje žemiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas