Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mįslė: kiek krepšinio kamuolių telpa į „Renault Talisman Grandtour“?

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas ir „Renault“ surengė improvizuotas varžybas. Jų metu žalgiriečiai Brockas Motumas, Renaldas Seibutis ir Edgaras Ulanovas, pasitelkę į pagalbą žurnalistus bei automanus, išbandė taiklumą nuo baudos metimų linijos. Taip pat patikrino, kiek kamuolių telpa į didįjį „Renault“ universalą „Talisman“.

Žalgiriečiams „Renault“ nėra naujiena – jie kiekvieną dieną važinėja šio gamintojo automobiliais į treniruotes. O treneris Šarūnas Jasikevičius vairuoja įspūdingą „Renault Clio RS Trophy“.

Tačiau mėtyti krepšinio kamuolių į automobilio bagažinę jiems iki šiol neteko. Todėl ši patirtis buvo įdomi – varžybos virto tikrai azartišku užsiėmimu.

Pirmoji rungtis – estafetė. Jos metu visų trijų komandų atstovai (Brocko, Renaldo ir Edgaro), išsirikiavę ant aikštelės vidurio linijos, turėjo nusinešti vieną iš 60 žaliai baltų kamuolių iki baudos aikštelės, įmesti baudą, o paskui dar tą patį kamuolį įmesti į „Renault“ bagažinę.

Nugalėjo Edgaro Ulanovo komanda, kuriai priklausė ir 15min žurnalistai – 22 taiklūs metimai į krepšį ir bagažinę. Brocko komanda pataikė 20, o Renaldo – 18 metimų. Nugalėtojų komanda laimėjo kamuolius su žalgiriečių parašais ir kvietimus savaitgalį praleisti važinėjant „Renault“.

Vėliau surengta kita rungtis. Jos metu norėta patikrinti „Renault Talisman Grandtour“ bagažinės talpą, atlenkus galines sėdynes.

Įdomu tai, kad 60 kamuolių, buvusių salėje, tilpo be vargo. Būtų tilpę ir dar daugiau, tačiau „Žalgirio“ arenoje tuo metu daugiau kamuolių nebuvo.

Pasigrožėkite „Žalgirio“ ir „Renault“ renginio akimirkomis.

VIDEO: „Žalgiriečiai“ išbandė „Renault“ talpumą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas