Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Moller Baltic Import“ palikusi Ilze Grase Kibilde tęs tarptautinę karjerą automobilių pramonėje

Bendrovė „Moller Baltic Import“ (MBI), „Volkswagen“ automobilių importuotoja Baltijos šalyse ir „Audi“ automobilių importuotoja Latvijoje bei Lietuvoje, praneša, kad nuo šių metų rugpjūčio 16 d. iš pareigų pasitraukė įmonės generalinė direktorė Ilze Grase Kibilde.
Ilze Grase Kibilde
Ilze Grase Kibilde / Kompanijos nuotr.

Naujas generalinis direktorius bus paskirtas artimiausiais mėnesiais. Iki tol MBI veiklai vadovaus „Moller Baltic Import“ valdybos pirmininkas Tore Nilsen Breen.

Ilze Grase-Ķibilde persikels į Vokietiją tęsti karjeros pasaulinio automobilių prekės ženklo vadovybėje. Išsamesnė informacija apie tikslias jos pareigas bus pateikta vėliau.

„Ruošdamasi pradėti šį įdomų naują etapą, su didžiuliu dėkingumu apmąstau savo kelionę „Moller Baltic Import“. Pastarasis dešimtmetis buvo nepaprasta patirtis, kupina augimo, iššūkių ir neįkainojamų pamokų. Esu labai dėkinga savo atsidavusiai komandai už sunkų darbą, paramą ir bendrą įsipareigojimą siekti tobulumo. Kartu mes sukūrėme aplinką, kurioje pasitikėjimas ir bendradarbiavimas buvo svarbiausi mūsų sėkmės veiksniai, leidę pasiekti svarbių tikslų“, – sakė Ilze Grase Ķibilde. – Man buvo garbė dirbti kartu su tokiais talentingais žmonėmis, nuolat plečiančiais inovacijų ir rezultatų ribas.“

„Su nuoširdžia pagarba dėkojame Ilzei už jos atsidavimą pastarąjį dešimtmetį dirbant „Moller Baltic Import“. Ilzės energija, verslo vizija ir empatiškas požiūris į vadovavimą labai prisidėjo prie MBI, kaip rinkos lyderės, augimo. Kol vyks permainos ir lauksime naujo generalinio direktoriaus patvirtinimo, įmonei padės kompetentinga ir motyvuota vadovų komanda. Užtikrinti veiklos tęstinumą leis Ilzės įdiegtas vadovavimo stilius, pagrįstas bendra atsakomybe“, – sakė „Moller Baltic Import“ valdybos pirmininkas Tore Nilsenas Breenas. – Mūsų organizaciją įkvepia tai, kad aukštos kvalifikacijos ir įgūdžių turintis vadovas gauna įdomių galimybių automobilių pramonėje. Didžiuojamės Ilze ir nekantriai laukiame jos ateities laimėjimų“.

Apie „Møller Baltic Import“

„Møller Baltic Import“ SE yra „Møller Mobility Group“ AS priklausanti įmonė, „Audi“ automobilių importuotoja Lietuvoje ir Latvijoje bei „Volkswagen“ automobilių importuotoja Baltijos šalyse. „Møller Baltic Import“ apyvarta 2023 m. siekė 332 mln. eurų, pelnas – 16,25 mln. eurų.

„Møller Mobility Group“ AS yra pagrindinė šios įmonių grupės bendrovė, kurioje dirba daugiau kaip 4 tūkst. darbuotojų Norvegijoje, Švedijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Bendra „Møller Mobility Group“ apyvarta viršija 3,5 mlrd. eurų, todėl ji yra viena iš pirmaujančių Šiaurės Europos automobilių pramonės įmonių. Grupės veikla apima „Volkswagen“, „Audi“, „Škoda“, „Seat“, „Cupra“ ir „Volkswagen" komercinių transporto priemonių importą, prekybą, pirkimo finansavimą ir mobilumo sprendimų teikimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?