Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Norite parduoti seną automobilį? Štai sėkmės receptas

Internetą sprogdina 1996 m. „Suzuki Vitara“ savininko Eugene Romanovsky sukurtas klipas apie parduodamą automobilį. Tai, ko gero, pats geriausias pavyzdys, kaip neišvaizdų ir ne itin vertingą automobilį galima pateikti kaip didžiulę vertybę. Šio automobilio rinkos vertė – tik apie 1500 Eur. Tačiau jo reklaminis klipas tikrai vertas milijono. Arba daugiau, nes šiuo skelbimu susidomėjo daugiau nei 2 mln. skaitytojų.
„Suzuki Vitara“ klipas
„Suzuki Vitara“ klipas

Kaip pasakytų rinkodaros specialistai, parduodant prekę, svarbiausia gera emocija. Eugene būtent gerą emociją ir sukuria. Savo „Suzuki“ realybę jis papildo vaizdais iš įspūdingiausių veiksmo filmų.

Tokiu būdu jo „Suzuki“ nardo tarp Juros periodo parko dinozaurų, skraido kosmose, nardo po vandeniu, ropščiasi snieguotomis viršukalnėmis ir sukelia griūtis.

Norite sėkmingai parduoti savo seną „Vitara“, „Sierra“, „Kadett“ ar kitą senieną? Sukurkite ką nors panašaus – pastangos tikrai bus vainikuotos sėkme, pirkėjai dėl jūsų automobilio susipeš.

Beje, Eugene dirba Tel Avive įsikūrusios animacijos studijos „Gravity“ specialiųjų efektų vyriausiuoju specialistu. Tad bepigu kurti tokius filmus apie 20-ties metų senumo automobilius.

VIDEO: #BuyMyVitara - Suzuki Vitara '96 for sale

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas