Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nuo konvejerio nuriedėjo pirmieji „Audi A3“ kabrioletai

Vengrijos Gioro mieste esančioje „Audi“ gamykloje pradėta naujojo A3 kabrioleto gamyba. Šis kompaktiškas keturvietis kabrioletas – vienas iš nedaugelio nuo pradžios iki galo vien tik šioje gamykloje surenkamų modelių.
„Audi A3“ kabrioletų surinkimo linija Gioro gamykloje
„Audi A3“ kabrioletų surinkimo linija Gioro gamykloje / „Audi“ nuotr.

Techniniame plane daug šiuolaikinių įdomybių – masinis lengvųjų lydinių pritaikymas rėmo bei kėbulo konstrukcijose, pažangių technologijų varikliai, tinklo technologijų gausa ir dar daug malonių dalykėlių.

„Audi A3“ kabrioletas bus gaminamas Gioro gamyklos gamybinėje bazėje neseniai pastatytuose ir ką tik pradėjusiuose veikti naujuose cechuose, į kurių statybą bei įrengimą Audi bendrovė investavo 900 mln. eurų.

Pradžioje čia bus gaminami tik kompaktiškosios „Audi A3“ šeimynos modeliai, vėliau gaminių sąrašą papildys ir TT šeimynos kupė ir rodsteris.

Nors išankstiniai užsakymai Vokietijoje pradėti priiminėti jau ketvirtadienį, masinė atviro „Audi A3“ modelio prekyba Europos rinkoje prasidės ateinančių metų pavasarį. Kabrioletas pakeis savo pirmtaką, kurio nuo 2007 iki 2013 m. Vengrijos Gioro ir Vokietijos Ingolštato gamyklose iš viso buvo pagaminta per 63000 vienetų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas