Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oro pagalvėse esančios cheminės medžiagos pražudė vairuotoją?

Oro pagalvės iš pradžių išgelbėja žmogų nuo žūties, o tada lėtai ir švelniai jį numarina? Taip, praėjus beveik dviems metams po autoįvykio teigia nuo plaučių ligos mirusio škoto artimieji.
Oro pagalvės
Oro pagalvės / Gamintojo nuotr.

Škotijos gyventojas Ronaldas Smithas pateko į avariją. Jos metu išsiskleidė oro pagalvės. Vairuotojas nepatyrė sužeidimų, tačiau išsiskleidus oro pagalvėms pajuto, kad jam sunku kvėpuoti ir duria krūtinę. Paaiškėjo, kad šiuos negalavimus sukėlė nuodingos cheminės medžiagos, išsiveržusios iš oro pagalvės. Avarija įvyko 2010 m. lapkritį, o chemikalais apsinuodijęs vairuotojas mirė praėjusių metų sausį.

Vyro našlė įsitikinusi, kad dėl jos vyro mirties yra kaltos oro pagalvės. Jos teigimu, vyras jai pasakojo apie pasklidusius baltus miltelius. Jų buvo tiek daug, kad vairuotojas net negalėjo matyti. R.Smithas lemtingąją lapkričio dieną vairavo „Vauxhall Insignia“ automobilį. Kompanijos atstovai patikino, kad ketino ištirti šį atvejį, tačiau viešai komentuoti atsisakė. Taigi, yla šiai dienai neišlindo iš šieno kupetos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai