Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Parduoti automobilį be rūpesčių – ar tai įmanoma?

Ar įmanoma parduoti automobilį be nuolatinio nardymo interneto svetainėse, ilgų tuščių pokalbių su klientais, kurie pažadės, bet neatvyks ir be kitų papildomų rūpesčių? Žinoma, tereikia, kad už jus tai padarytų kas nors kitas. Būtų gerai nemokamai. Toks šansas yra – kreiptis į BRC – UAB „Baltijos Realizacijos centrą“. Pasirašote sutartį ir ramiai laukiate pinigų savo sąskaitoje. Sužinokite, kaip viskas veikia?
Automobilis
Automobilis / 123RF.com nuotr.

„Tai iš tiesų nieko nekainuoja – nei pinigų, nei nervų. Visiškai nuimtas galvos skausmas dėl naktinių skambučių ir bergždžių aiškinimų, kad automobilis geras ir kad trūkumai važiuoti netrukdo. Tą akimirką, kai pasirašote sutartį, iš karto sutaupote ir automobilio plovimo bei techninės apžiūros išlaidas“, – konstatavo Vaidas Sarapinas BRC pardavimų vadovas.

Taip trumpai apie galimybę patogiai ir be rūpesčių parduoti automobilį byloja bendrovė, kuri prekiauja automobiliais jau 25-erius metus. Beje, ši paslauga klientui visiškai nekainuoja. Tereikia nurodyti sumą, kurios savininkas tikisi ir ramiai užsiimti savais reikalais.

Ar žinote savo automobilio pliusus?

Egzistuoja gajus mitas, kad savininkas pats automobilį parduos geriau, tačiau realybė dažniausiai būna kiek kitokia. Savininkas tikrai ne visada žino, kokia yra tikroji automobilio būklė, todėl atsiranda galimybė ką nors apgauti. Kartais, visai to nenorint, net artimą.

Įsivaizduokite situaciją, kurią patiria daugelis tokių savarankiškų pardavėjų. Vakaras su šeima. Galbūt žiūrite vakaro filmą. Skambutis. Kažkoks nepažįstamasis telefonu klausia: „Čia dėl tos mašinos. Nu, kaip ji – ar gera? Kokie minusai? Kodėl taip brangiai?“

Kitą dieną vėl panaši istorija su pažadu atvažiuoti darbo metu. Metate darbus, laukiate. Niekas nepasirodo. Skambinate – niekas neatsiliepia, persigalvojo arba tiesiog mėgsta šokdinti kitus ant blakstienų. Pirkėjas visada teisus?

„Jei paliekate automobilį BRC aikštelėje, jūs galite nesukti galvos praktiškai dėl nieko. Mes patys patikrinsime ir išsiaiškinsime visus minusus bei pliusus, automobilį švariai nuplausime ir viską paaiškinsime klientui. Patikėkite, žmogus, kuris nuolat tai dirba, gali kompetentingai apginti jūsų pageidaujamą sumą, nes pats žino vertę - ne tik minusus, bet ir pliusus“, – kalbėjo V.Sarapinas.

BRC automobilį patikrina visapusiškai – kėbulas, salonas, elektronika, važiuoklė. Pirkėjui viskas bus kaip ant delno. Minusai neatrodys tokie svarbūs, kai žinos privalumus. Nuplautas ir išvalytas automobilis laikomas saugomoje aikštelėje iki pat pardavimo. O gal, giliau pažinęs savo automobilį, savininkas apsigalvos ir toliau juo važiuos? Būna ir taip.

123RF.com nuotr./Automobiliai
123RF.com nuotr./Automobiliai

15 procentų automobilių parduodama tą pačią dieną

Sakykime, kad tai yra tiesiog reklama. Klokite pardavimų statistiką! Per kiek laiko yra parduodamas automobilis? V.Sarapinas tik šypteli: „Būna, kad parduodame tą pačią dieną, kai skelbimas pasirodė internete. Labai dažnai pasitaiko, kad turime pirkėją tam automobiliui, kurio dar neturime. Dalis nuolatinių klientų mums prasitaria – jei bus toks ar anoks modelis, nupirks.“

Faktas – šitaip parduoti automobilį klientui bus žymiai greičiau. Tiesa, anot pardavimų vadovo, yra tokių automobilių, kurie aikštelėje užsistovi. Dažniausiai tai būna reti superautomobiliai arba labai reti unikalūs modeliai, kurie savo pirkėjo turi išlaukti. Mažai tokių ratų – vienetai ir būsimų šeimininkų, kurie suvokia jų vertę. Kantrybės. Tiesa, visai neseniai unikalus bolidas buvo parduotas pirkėjui iš Monako.

„15 procentų automobilių yra parduodama tą pačią dieną. Tai iškalbinga statistika. Tiesa, pas mus tokiu būdu galima parduoti bet kokį automobilį, tik ne sudaužytą. Transporto priemonė turi būti tinkama dalyvauti eisme. Iš mūsų automobiliai keliauja ne tik po Lietuvą, ir kone beveik visus žemynus. Mes sutaupysime ne tik jūsų pinigus, bet ir nervus“, – pažymėjo BRC atstovas.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vaidas Sarapinas
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vaidas Sarapinas

Automobilio pardavimas – danties skausmas?!

Kiekvienas turime dirbti savo darbą. Toks būtų trumpas moralas po pokalbio su V.Sarapinu. Jis tik priminė, kad BRC yra vieta, kur visos naudotų automobilių pirkimo ir pardavimo paslaugos, bei su jomis susijusios gretutinės paslaugos – servisas, lizingas, draudimas – vykdomos po vienu stogu.

Ketvirtį amžiaus bendrovės tikslas yra suteikti klientui kokybiškas, skaidrias ir patikimas automobilių paslaugas fiziniams ir juridiniams klientams. BRC yra ir internetinės prekybos automobiliais platformos mobile.de oficialus atstovas, partneris.

Taigi, jei norite apsikirpti, vargu ar imate žirkles į rankas. Sopa dantį? Einate pas žmogų, kuris tai išmano ir turi reikiamų įrankių – stomatologą. Automobilio pardavimas taip pat yra gana rimtas danties skausmas, kuriam numalšinti namuose turimo priemonės gali būti neefektyvios.

Tai dar aktualiau juridiniams asmenims, kurie reguliariai ir sistemingai keičia savo automobilių parkus. BRC moka padaryti, kad bendrovės dėl savo automobilių neturėtų vargo – nei perkant, nei parduodant. Klientui lieka ne tik ramybė, bet ir brangus laikas, kurį galima panaudoti efektyviai.

Specialistai tikina, kad pardavimų aikštelėje atsidūręs automobilis be kruopštaus plovimo gauna ir plika akimi nematomą didžiulę paslaugą – techninį įvertinimą, patikrą, kuri susideda iš 200-250 patikros punktų. Be to, visiems, be jokių išimčių, pateikiama ir nemokama, vis populiarėjanti CarVertical, automobilio naudojimo istorijos, ataskaita. Taip pat – nemokamą reklamą žinomiausiuose šalies automobilių pardavimo portaluose ir galimybę išvengti įgrisusių eilių „Regitroje“.

Pasirūpinta net kliento kelione namo. Jei paliekate automobilį prekybos aikštelėje, namo grįžtate su taksi BRC sąskaita. Lieka vienintelis rūpestis – pasitikrinti, ar jau į sąskaitą įkrito pinigai už parduotą automobilį.

123RF.com nuotr./Automobilis
123RF.com nuotr./Automobilis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas