Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paris Hilton atiduoda vieną „Bentley“ labdarai

Skandalingoji Paris Hilton turi nemažą prabangių automobilių kolekciją. Tačiau vieną iš jų ketina parduoti aukcione ir gautas lėšas skirti labdarai.
Rožinis Paris Hilton „Bentley“
Rožinis Paris Hilton „Bentley“ / Bulls nuotr.

Paris Hilton turbūt nereikia pristatinėti. Jos pavardė mirga žurnaluose, istorijų apie jos poelgius sunku neišgirsti. Net kalbant apie automobilius jos vardas yra girdimas.

Skandalingoji Paris visada skiria daug dėmesio automobiliams, kuriuos vairuoja. Ji ne tik kruopščiai atsirenka prabangius modelius, tokius kaip „Lexus LFA“, bet ir užsako juos patobulinti pagal individualius pageidavimus.

Vienas iš įspūdingiausių jos automobilių yra „Bentley Continental GT“. Pagal užsakovės troškimus, prabangus automobilis tapo ryškiai rožinis. Garsi automobilių modifikavimo kompanija „West Coast Customs“ pasirūpino, kad netrūktų rožinių interjero bei eksterjero elementų. O mes turime pasakyti tik tiek, kad tai toli gražu ne vienintelis „Bentley“  Paris Hilton kolekcijoje.

Vis dėlto panašu, kad Paris nusprendė atsisveikinti su vienu savo „Bentley“. Duodama interviu FHM žurnalui ji pasakojo, kad ketina vieną automobilį parduoti aukcione ir pinigus skirti labdarai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento