Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskelbė, kada Lietuvos keliuose bus galima išbandyti naują „Seat Arona“

„Seat“ atstovai Lietuvoje pabrėžia, kad kitų metų pradžioje į Lietuvą atkeliaus šiemet rudenį Frankfurto automobilių parodoje pristatytas SUV „Arona“.
Naujasis „Seat Arona“
Naujasis „Seat Arona“ / Gamintojo nuotr.
Temos: 2 SEAT Visureigis

„Seat Arona“ galima vadinti „Ibiza“ broliu, mat jis panašus tiek eksterjero linijomis, gabaritais, tiek ir kaina. Vis dėto, kaip priklauso tikram krosoveriui, „Arona“ kiek aukštesnis, ilgesnis, erdvesnis ir su gana talpia 400 litrų tūrio bagažine“, – naują narį sparčiai gausėjančioje modelių šeimoje apibūdino Kauno „Seat“ centro pardavimų vadybininkas Ignas Gelžinis.

Tokie SUV tipo automobiliai pasižymi geresniu pravažumu, patogesne sėdėsena, komfortiškesniu įlipimu bei kitais privalumais. Miesto visureigiai pastaruoju metu diktuoja automobilių madų tendencijas, todėl šis segmentas itin sparčiai populiarėja tiek Europoje, tiek ir visame pasaulyje.

Gamintojo nuotr./„Seat Arona“
Gamintojo nuotr./„Seat Arona“

Azartiški automobilių žinovai tikriausiai neprašautų susilažinę, kad „Seat Arona“ kitąmet taps rimtu pretendentu į Lietuvos „Metų automobilio“ titulą. Tai būtų dėsninga, nes būtent jo didesnysis pirmtakas „Seat Ateca“ nuskynė laurus praėjusių metų konkurse.

Kiek tokie lūkesčiai pagrįsti, netrukus bus galima įsitikinti gyvai. Jau kitų metų sausį naujokas „Arona“, pakrikštytas turistinio Kanarų salų miesto vardu, papildys „Seat“ centrų ekspozicijas Vilniuje ir Kaune.

Pirkėjai galės rinktis iš trijų turbobenzininių (1 ir 1.5 litro darbinio tūrio) ir dviejų turbodyzelinių (1.6 litro tūrio) variklių. Priekiniais ratais varomuose automobiliuose bus diegiamos penkių ir šešių laipsnių mechaninės, arba septynių laipsnių dvigubos sankabos automatinės pavarų dėžės.

Gamintojo nuotr./„Seat Arona“
Gamintojo nuotr./„Seat Arona“

Siūloma rinktis iš 68 skirtingų kėbulo ir stogo spalvų kombinacijų bei plataus papildomos įrangos spektro. Mėgstantiems išskirtinumą siūlomas sportiškas įrangos paketas FR su 4 skirtingomis važiavimo režimų programomis – nuo ekonomiškos iki individualios – atitinkamai derinant variklio, transmisijos ir pakabos charakteristikas.

„Arona“ modelio gamybai pasitelkta platforma jau spėjo pasiteisinti kuriant jam giminingus naujuosius „Ibiza“ bei „Volkswagen Polo“ automobilius.

Ispanijos gamintojas rengiasi dar vienam debiutui – ateinančiais metais išleis trečią ir didžiausią savo gamoje SUV modelį, pateksiantį į ypač konkurencingą didžiųjų miesto visureigių segmentą.

Iki 2020 metų „Seat“ ketina pristatyti iš viso šešis atnaujintus gaminius arba visai naujus automobilių modelius.

​​​​​​​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?