Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Penktojoje „Forza Motorsport“ dalyje žaidėjai galės varžytis su skaitmeniniu Stigo pusbroliu

Kai kurie sako, kad nuotraukoje matomas baltą lenktynininko kombinezoną ir atitinkamos spalvos šalmą dėvintis personažas yra pats Stigas. Tačiau tai netiesa. Iš tiesų jis yra skaitmeninis Stigo pusbrolis ir sklando gandai, kad jį įveikti įmanoma.
Skaitmeninis Stigo pusbrolis
Skaitmeninis Stigo pusbrolis / nuotr. iš vaizdo įrašo

Geriausia naujiena ta, kad norint tai padaryti netgi nereikės ieškoti galimybės kaip nors įsitaisyti prie „Xbox One Super V8“ sportinio automobilio vairo, kuriuo ateinantį sekmadienį vyksiančiose „Supercheap Auto Bathurst 1000“ lenktynėse važiuos tris kartus WTTC čempionatą laimėjęs Andy Paulas ir du kartus DTM kėbulinių automobilių varžybose triumfavęs Mattias Ekstromas.

VIDEO: Skaitmeninio Stigo pusrolio pristatymas

Tam, kad būtumėte vieni iš pirmųjų trasoje susigrūmusių su skaitmenine Stigo kopija turite kitą mėnesį įsigyti naująją kompiuterinių žaidimų konsolę „Xbox One“ ir naujausią, penktąją „Forza Motorsport“ dalį. Joje žaidėjai turės galimybę įveikti „Top Gear“ bandymų trasą, o kai kurias karjeros rėžimo užduotis komentuos gerai pažįstami laidos vedėjų balsai.

Žaidimo kūrėjai informuoja, kad nors į elektroninę erdvę perkeltas Stigas yra įveikiamas, norintys jį aplenkti turės labai pasistengti. O ir tada iš šio mistinio personažo galima tikėtis visko. Mat pralaimėti jis tikrai nemėgsta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas