Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Peugeot Partner“ – komercinis automobilis su šiuolaikinėmis pagalbos vairuotojui sistemomis

Komercinių automobilių rinkoje „Peugeot“ pristato naująjį „Partner“. Tai praktiškas, patogus, saugus ir patikimas automobilis, kurio autoriai ypatingą dėmesį skyrė vairuotojui ir vairavimo patogumui, rašoma pranešime spaudai.
„Peugeot“ pristato naująjį „Partner“
„Peugeot“ pristato naująjį „Partner“ / Gamintojo nuotr.

„Peugeot Partner“ autoriai sukūrė daug šiuolaikinių pagalbos vairuotojui sistemų, kurios anksčiau komerciniuose automobiliuose nebuvo naudojamos. Tai ergonomiškas ir kompaktinis vairas, „head-up“ prietaisų skydelio derinys su 8 colių sensoriniu ekranu, kas suteikia kelionės metu visiškai kito lygio komfortą ir saugumą.

Naujojo „Peugeot Partner“ interjeras išsiskiria savo kokybe, salono apdaila visais aspektais panaši į lengvojo automobilio apdailą. Automobilyje įrengtos naujos technologijos, užtikrinančios komfortišką, intuityvų ir saugų valdymą.

Gamintojo nuotr./„Peugeot“ pristato naująjį „Partner“
Gamintojo nuotr./„Peugeot“ pristato naująjį „Partner“

Vairuotojo saugumui pagerinti 3D navigacija artimiausiu metu bus papildyta paslauga „Peugeot Connected Service“, avarijos atveju leidžiančia išsiųsti SOS signalą, nurodyti automobilio buvimo vietą ir susisiekti su kitomis tarnybomis.

„Partner“ siūlomas su 2 arba 3 sėdimomis vietomis bei dvejomis versijomis L1 versijos kėbulo ilgis 4,4 m, automobilyje galima vežti daiktus, kurių ilgis iki 1,81 m. L2 versijos su pailgintu kėbulu ilgis yra 4,75 m (+35 cm), ir tai leidžia pervežti daiktus, kurių ilgis iki 2,16 m. Automobilio pakrovimo galia viena geriausių segmente: nuo 650 iki 1 000 kilogramų abiejuose ilgio variantuose.

Bus pasiūlytos kelios versijos ir skirtingo pravažumo keliams. Sunkiai pravažiuojamoms vietoms skirta „Advanced Grip Control“ sistema, didelė automobilio prošvaisa ir „Mud&Snow“ padangos. Taip pat asortimente bus nauja „Partner Dangel“ 4x4 versija.

„Partner“ pasirinktinai siūlo du benzininius variklius 110 ir 130 arklio galių, ir tris dyzelinius variklius 75, 100 ir 130 arklio galių, kombinuojamus atitinkamai su mechaninėmis 5 ir 6 pavarų dėžėmis arba su automatine 8 pavarų dėže. Visi varikliai atitinka „Euro 6.2“ standartus ir pasižymi mažomis kuro sąnaudomis.

Automobilyje įdiegtos naujausios technologijos: greičio kontrolė su sustojimo funkcija, greitį ribojančių kelio ženklų atpažinimo sistemą, aktyvi perspėjimo apie nukrypimą iš pasirinktos judėjimo juostos sistemą ir vairuotojo nuovargio kontrolės sistemą.

Taip pat šiame modelyje įrengti žibintai su automatiniu persijungimu iš tolimųjų šviesų į artimąsias, galinio parkavimo sistemą su 180 laipsnių apžvalgos spinduliu bei nematomų zonų kontrolės sistemą.

Naujasis „Peugeor Partner“ mūsų rinkoje pasirodys šių metų pabaigoje.

VIDEO: NAUJASIS PEUGEOT PARTNER

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas