Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pirmą kartą Lietuvoje – galimybė nemokamai išbandyti „Segway“ bagius ir keturračius lenktynių trasoje

„Segway“ – ne tik modernūs, kone kosminio dizaino riedžiai, paspirtukai, motoroleriai, bet ir galingi visureigiai – ATV, SSV, UTV. Pirmą kartą Lietuvos istorijoje sekmadienį, birželio 16 d., 11 val., „Perkūno“ trasoje šalia Vilniaus rengiama „Segway“ padidinto pravažumo keturračių ir motobagių bandymų diena. Renginį organizuoja „Moto-Baysport“ – įgaliotoji „Segway“ prekybos atstovė Lietuvoje.
„Segway“ bagiai, kuriuos pristato „Moto-Baysport“
„Segway“ bagiai, kuriuos pristato „Moto-Baysport“ / Gamintojo nuotr.

Nemokamas renginys šeimai

Renginys skirtas visai šeimai – čia bus ką veikti ir suaugusiems, ir vaikams. Kol vieni nemokamai išbandys „Segway“ techniką, kitų lauks užkandžiai, žaidimai, motociklų slalomas.

Turbūt nustebote: kaip „Segway“ susijusi du bekele ir visureigiais? Kodėl moderni keturratė technika pristatoma „Perkūno“ trasos smėlynuose?

Gamintojo nuotr./„Segway“ bagiai, kuriuos pristato „Moto-Baysport“
Gamintojo nuotr./„Segway“ bagiai, kuriuos pristato „Moto-Baysport“

Per pastaruosius 20 metų „Segway“ sukūrė daugybę pažangiausių naujoviškų gaminių, kurie tiesiog pakeitė pasaulį. „Segway“ turi daugiau nei tūkstantį svarbių patentų transporto priemonių dizaino, sveikatos priežiūros, savęs balansavimo technologijų, elektroniniu būdu valdomų pavarų, autonominio vairavimo ir IOT / IOV technologijų srityse. „Segway“ bendradarbiauja ir tiekia technologijas pirmaujančioms pasaulinėms bendrovėms, tokioms kaip „Ford“, BMW, GM, „Ferrari“, SEAT, „Intel“, „Google“, „Amazon“ ir kitoms.

Gamintojo nuotr./„Segway“ bagiai, kuriuos pristato „Moto-Baysport“
Gamintojo nuotr./„Segway“ bagiai, kuriuos pristato „Moto-Baysport“

O 2018 m. įsteigtas atskiras „Segway Technology Co., Ltd.“ padalinys, kuris kuria, tobulina ir gamina ATV, SSV ir UTV techniką. Todėl aukštos klasės, novatoriški keturračiai, bagiai ir kitos padidinto pravažumo transporto priemonės „Segway“ sulaukia didelio bekelės gerbėjų dėmesio.

Perkūno trasa taps bandymų poligonu: kuris modelis geidžiamiausias?

„Perkūno“ trasa ir jos įkūrėjas motociklininkas Balys Bardauskas – puikiai žinomi ir Dakaro ralio, ir motokroso gerbėjams. Šalia Gariūnų turgavietės įkurta smėlio trasa kaip medus traukia motosporto entuziastus. Trasa pasižymi įvairiu reljefu, tačiau yra pakankamai saugi ir keturračių, ir netgi visureigių bandymams.

Sekmadienį, birželio 16 d. nuo 11 val. visi norintys galės nemokamai išbandyti, „Segway AT5“ (naujas serijos modelis), naują keturvietį „Fugleman UT10 X CREW“, taip pat populiariuosius modelius „Snarler AT6 S“, „Snarler AT6 L EPS“, „Snarler AT6 L EPS Limited“, „Fugleman UT10 X“, „Villain SX10 X“.

Motobagis „Villain SX10 X“ sulaukia ypatingo susidomėjimo, jį išbandyti nori daugelis. Šis išskirtinio dizaino kūrinys pasižymi didele galia, reguliuojama važiuokle su 45 cm eiga. Rėmas – ypatingai standus chromo-molibdeno rėmu. Pilotų patogumui – vairo stiprintuvas, reguliuojamos anatominės sėdynės, multimedijos jutiklinis ekranas „Villain SX10 X“ tiesiog yra adrenalino fabrikas. Svarbu, kad šią vasarą pasirodys naujas modelis su 4 cilindrų eilėje varikliu 2.0T-GDi ir turbokompresoriumi, išvystančiu net 235 AG (170 kW).

Svarbi informacija

Renginys nemokamas, tačiau važiavimams būtina užsiregistruoti čia: https://forms.gle/7E1k4EuBpqwejbwd6

Nuoroda „Facebooke“.

Daugiau informacijos el. paštu: info@segway-powersports.lt

Renginio laikas – nuo 11 iki 16 val., Perkūno trasa, Vilnius, 02300 Vilniaus m. sav., LT

Vieta žemėlapyje https://maps.app.goo.gl/YbhztPkXZydoedVB9

Renginio nuoroda: https://www.segway-powersports.lt/segway-day

Apie „Moto-Baysport“

„Moto-Baysport“ – vienas didžiausių motociklų ir keturračių parduotuvių bei servisų tinklų Baltijos šalyse. Čia rasite tokius prekinius ženklus kaip: SEGWAY, RIEJU, LINHAI, TGB, KYMCO, SPIDI, XPD, CABERG, SHOEI, RICHA, O'Neal bei daugelį kitų gamintojų.

Filialai išsidėstę pagrindiniuose Baltijos šalių miestuose :

  • Vilnius – Siesikų g. 13,
  • Kaunas – Brastos g. 6,
  • Klaipėda – Mainų g. 31,
  • Šiauliai – Žemaitės g. 59,
  • Utena – V.Kudirkos g. 22,
  • Ignalina – Švenčionių g. 37,
  • Ryga – Dzelzavas 96.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas