Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie techninės apžiūros stočių Vilniuje – eilės: „Tuvlita“ ieško išeities

Pastarosiomis savaitėmis visos techninės apžiūros įmonės „Tuvlita“ stotys dirba maksimaliu režimu. Tačiau net dešimtadaliu padidinus rezervacijų skaičių, laisvus patikros laikus tenka rinktis iš siūlomų po savaitės ar netgi dar vėlesnę datą. 15min jau rašė, kad kiekvieną pavasarį sulaukiame didžiulio vairuotojų antplūdžio. Vilniuje situacija ypač sudėtinga.
Tuvlita
Tuvlita / Arno Strumilos / 15min nuotr.

„Pavasarinis potvynis“ prie TA stočių Vilniuje

„Darome viską, kas yra mūsų valioje, tačiau šįkart tirpdyti tradiciškai pavasariais besiformuojančias eiles prie TA stoties Lentvario gatvėje iš tiesų yra sunkiau nei per ankstesnių metų piką. Daugiau nei 20 proc. išaugusį patikros linijų apkrovimą lėmė ir sausio – vasario mėnesiais dėl COVID-19 bangos bei karantino suvaržymų atidėtų vizitų skaičius, ir dėl nuo mūsų nepriklausančių priežasčių.

Dar kartą išanalizavę galimybes optimizuoti išankstinės registracijos į techninę apžiūrą Vilniaus regione, „tinklelį“ padidinom maždaug 10 proc. bei iki 12 dienų prailginom išankstinių rezervacijų laiką visose TA stotyse. Taip pat stengiamės maksimaliai operatyviai reaguoti į situacijas, kai dėl kokių nors priežasčių automobilininkai atšaukia rezervuotą patikros laiką ar neatvyksta. T.y. papildomų galimybių atvykti į TA stotis, dirbančias pagal šį principą, atsirado daugiau“, – teigia „Tuvlitos“ vadovai.

Svarbu ir tai, kad ribinį apkrovimą yra pasiekusios tik Vilniaus techninės apžiūros stotys. Kituose Lietuvos miestuose patikrinti transporto priemonių „sveikatą“ galima be jokių problemų renkantis iš siūlomų registracijos laikų tą pačią dieną. Todėl turintiems teisę judėti tarp savivaldybių rekomenduojama techninę apžiūrą atlikti kitose įmonėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai