Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Renault“ sukūrė avatarą: kam to reikia?

Reno – oficialus „Renault“ avataras ir naujos kartos žmogui pritaikytas skaitmeninis padėjėjas, kuris nuo 2024 m. bus integruojamas į „Renault“ elektromobilius, dabar yra pasiekiamas nemokamoje programėlėje, kurią galima atsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių.
Reno avataras
Reno avataras / Gamintojo nuotr.

Naudotojai galės sužinoti naujienas ir informaciją anksčiau už kitus, taip pat gaus išskirtinį turinį ir galės pateikti išankstinius užsakymus būsimoms ikonoms „R5“ ir „R4“.

2023 m. kovo 17 d. programėlė pristatyta Prancūzijoje, o šią vasarą bus prieinama Vokietijoje, Ispanijoje ir Italijoje.

„Renault“ nuolat siekia gerinti klientų patirtį, todėl šiuo metu kuria naujos kartos padėjėją, kuris užtikrins visiškai įtraukiančią skaitmeninę patirtį būsimuose elektromobiliuose. Pirmą kartą naujasis prekių ženklo avataras, vadinamas reno, pasirodė 2022 m. Paryžiaus automobilių parodoje.

Nors pirmą kartą oficialiai jis bus išleistas 2024 m. kartu su būsimuoju visiškai elektriniu „Renault 5“, Prancūzijoje jau dabar galima naudotis nemokama programėle, kurią galima atsisiųsti iš „Google Play Store“ ir „App Store“.

Programėlėje siūlomas įdomus interaktyvus turinys, skirtas kultiniams būsimiems „Renault 5“ ir „Renault 4“ modeliams, taip pat informacija apie naujausias inovacijas. Naudotojai taip pat gali sužinoti naujienas apie prekių ženklo ĮSA (įmonių socialinė atsakomybė) iniciatyvą „Duok penkis“, informaciją apie NFT veiklą ir tiesiogiai pasiekti „The Originals“ parduotuvės produktus.

Programėlėje taip pat galima užsiprenumeruoti naujienlaiškius ir sekti naujienas apie būsimą elektrinį „Renault 5“. Taip pat netrukus bus suteikta speciali prieiga prie naujos išankstinio užsakymo sistemos.

Galiausiai, programėlė leidžia naudotojams bendrauti su reno padėjėju realiuoju laiku. Naudotojai gali užduoti jam klausimus, žaisti viktorinas ir siūlyti patobulinimus, kaip jam veikti ir elgtis būsimose transporto priemonėse.

Turinys prieinamas visiems. Naudotojams tereikia prisijungti prie „My Renault“ paskyros, kad galėtų bendrauti su reno ir pasiekti tam tikrus nustatymus, pavyzdžiui, įtraukti turinį į mėgstamiausius.

„Labai džiaugiamės galėdami pristatyti šią programėlę, kuri leidžia visuomenei iš anksto susipažinti su pirmuoju mūsų avataru vardu reno. Įtraukdami šį žmogui pritaikytą avatarą į savo būsimas transporto priemones, norime pakeisti klientų santykį su automobiliais ir sustiprinti ryšį su savo prekių ženklu. Tai pirmas toks atvejis automobilių pramonėje!“ – pabrėžia Arnaud Belloni, „Renault“ pasaulinis rinkodaros vadovas.

Su šia programėle prekių ženklas nuolat informuos savo klientus apie naujas funkcijas – tiek būsimo avataro vardu reno, tiek būsimų „R5“ ir „R4“ modelių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas