Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Renkame „Tautos motociklą“. Susipažinkite su „Brixton Crossfire 125“

Pirmą kartą Lietuvos istorijoje surengtas „Metų motociklo“ konkursas vien tik kompetentingos ir galybę patirties turinčios komisijos vertinimu neapsiribos. Kol komisijos nariai, vadovaudamiesi įvairiausiais kriterijais, rinks geriausią metų motociklą, plieninių žirgų gerbėjai 15min portale turi galimybę atiduoti balsą iš, jų nuomone, labiausiai pirmojo Tautos motociklo titulo vertą modelį.
Konkursas Metų motociklas: „Brixton Crossfire 125“
Konkursas Metų motociklas: „Brixton Crossfire 125“ / Gamintojo nuotr.

Kasmet pavasariop žaibiškai išnykstantys laisvi laikai A kategorijos vairavimo egzamino laikymui Regitroje, nuolat užimti motociklo vairavimo kursų instruktoriai ir vis gausėjantis Lietuvos motociklų autoparkas rodo, kad ši transporto priemonė pagaliau prisijaukinta ir tikrai tinkanti mūsų šalies gatvėms.

Dar daugiau: motociklų vairuotojai džiaugiasi taupantys laiką specialiose eismo juostose, sutaupantys lėšų pirkdami parkavimo vietas (arba tiesiog nepirkdami ir parkuodami motociklą ten, kur yra vietos), sutaupantys tada, kai reikia pripildyti degalų bakus.

Tad atėjo metas tarti žodį tautai ir išrinkti, kuris iš šių metų konkurse dalyvaujančių 38 skirtingų motociklų ir motorolerių yra labiausiai vertas šalies mylimiausio ir norimiausio vardo.

Pristatome antrą pretendentą - „Brixton Crossfire 125“

Klasikinio „Cafe Racer“ stiliaus ir modernaus dizaino mišinys – „Brixton Crossfire 125“, skirtas kelionėms mieste, o dėl 125 kub. cm variklio, šis motociklas gali būti vairuojamas turint tik B kategoriją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas