Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Škoda“ „žudikė“: mašinos įkaitu tapęs vairuotojas liko be galvos

Jungtinės Karalystės teisėsauga paviešino kraupią ir stebinančią istoriją apie vairuotoją, kuris tapo savo „Škoda Octavia“ įkaitu. Žmogaus ir automobilio įkaitų drama baigėsi mirtimi.
Policija Londone
Policija Londone / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia „The Guardian“, 32-ejų Kaushalas Gandhi su savo „Škoda Octavia“ rėžėsi į stovintį sunkvežimį, o avarija baigėsi šiurpiai – vairuotojui nukirsta galva.

Iki tragiškos kaktomušos K.Gandhi prašė pagalbos bendruoju pagalbos numerio – vairuotojas skundėsi negalintis išjungti užstrigusios pastovaus greičio palaikymo sistemos.

„Jis [automobilis] neleidžia man sustoti. Rodo 70 mylių per valandą greitį, bet manau, kad važiuoju daug greičiau“, – paviešintame K.Gandhi pokalbio su pagalbos numerio operatoriumi įraše teigė nelaimėlis vairuotojas.

Tyrimo metu nustatyta, kad „Škoda“ buvo pasiekusi net 119 mylių per valandą (191,5 km/h) greitį, o prieš pat avariją lėkė 152 km/h greičiu. Automobilių gamintojo atstovai nurodo neaptikę jokių vairuotojo įvardintų gedimų įrodymų. Stabdymo žymių eismo įvykio vietoje aptikta nebuvo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento