Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sudėtingos eismo sąlygos, būkite atidūs!

Dėl buvusio ar besitęsiančio snygio, visoje Lietuvoje kelių dangos slidžios, padengtos pažliugusio bei prispausto sniego sluoksniu, vietomis yra provėžų. Sudėtingiausios eismo sąlygos vakarų Lietuvoje, Trakų, Prienų, Anykščių ir Kėdainių rajonuose, praneša eismoinfo.lt.
Į Vilnių grįžo sniegas
Į Vilnių grįžo sniegas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Šalyje dirba kelių priežiūros mechanizmai, tačiau dėl snygio kelių dangos greitai vėl padengiamos nauju sniego sluoksniu, todėl vairuotojų prašome atsižvelgti į kelių būklę ir meteorologines sąlygas bei rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį. Kiek geresnė situacija Utenos, Vilniaus ir Alytaus apskrityse, čia slidūs tik mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai.

Šiaulių, Panevėžio, Utenos, Kauno ir Alytaus apskrityse snygis, Telšių ir Vilniaus apskrityse šlapdriba. Likusioje šalies dalyje be kritulių. Oro temperatūra nuo 2 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių šilumos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną daug kur trumpi krituliai – šlapdriba, sniegas. Šiaurės vakarų vėjas išliks gūsingas – 15–20 m/s. Aukščiausia oro temperatūra nuo 0 iki 4 laipsnių šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas