Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Taivane sudaužyto „Honda NSX“ vairuotojas dėl avarijos kaltina bitę

Tai turbūt pirmoji pasaulyje užfiksuota naujojo „Honda NSX“ avarija, praneša Carscoops.com. Penktadienį Taivane žmogus, kaip spėjama, žurnalistas, nesuvaldė bandomojo „Honda NSX“ automobilio greitkelyje netoli naujojo Taipėjaus ir įsirėžė į atitvarus. Dėl avarijos vairuotojas kaltina... bitę.
„Honda NSX“ avarija
„Honda NSX“ avarija

Taivano naujienų tinklalapiai praneša, kad 27 metų amžiaus vairuotojas policijai pateikė originalią įvykio versiją: jis neva važiavo pravėręs langą, kai į automobilio saloną įskriejo bitė. Ji įgėlė vairuotojui į kaklą ir šis dėl to prarado daugiau nei pusę tūkstančio arklio galių išvystančio automobilio kontrolę.

Įvykio metu niekas nenukentėjo, vairuotojas buvo neapsvaigęs, tačiau įvykio aplinkybes vietos policija vis dar tiria. Automobilis nukentėjo nežymiai – sulankstytos jo šoninės plastmasės, prakirstas aušinimo radiatorius ir apgadintos kitos dalys.

Naujas „Honda NSX“ turi benzininį ir elektrinį variklius, kurie kartu išvysto 573 AG. Keturiais ratais varomas automobilis iki 100 km/val. įsibėgėja per kiek daugiau nei 3 sek.

VIDEO: "Honda NSX" avarija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi