Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Tesla“ pirmą kartą istorijoje reklamuosis

Netrukus „Teslos“ pamatysite daug daugiau. Bendrovės vadovas Elonas Muskas antradienį akcininkams pranešė, kad „Tesla“ pirmą kartą savo istorijoje reklamuosis, praneša CNN.
Elonas Muskas
Elonas Muskas / „Scanpix“/AP nuotr.

„Išbandysime šiek tiek reklamos ir pažiūrėsime, kaip seksis“, – atsakydamas į akcininko klausimą antradienį vykusiame bendrovės metiniame susirinkime Ostine, Teksaso valstijoje, sakė E.Muskas.

Susirinkusieji teigiamai vertino E.Muską ir „Tesla“ kompaniją. Tačiau nė vienas iš jo pažadų – nuo dviejų naujų produktų, kuriuos jis ketina pristatyti kitais metais, iki pažado artimiausioje ateityje išlikti „Tesla“ generaliniu direktoriumi – nesulaukė tokios teigiamos auditorijos reakcijos kaip jo sprendimas dėl reklamos.

„Nesuvokiau, kad žmonės jos taip labai nori“, – vėliau apie sprendimą reklamuotis kalbėjo verslininkas.

Šis sprendimas yra visiškai naujas posūkis „Tesla“ ir E.Musko gyvenime. Milijardierius generalinis direktorius ne vienerius metus teigė, kad bendrovei reklamuotis nereikia, nes, jo teigimu, transporto priemonių paklausa viršija pasiūlą, rašo CNN.

„Tesla“ nesireklamuoja ir nemoka už reklamą. Užuot tai darę, mes naudojame šiuos pinigus kurti puikų produktą“, – 2019 m. tviteryje rašė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas