Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„UniPark“ tapo visose Baltijos šalyse veikiančiu stovėjimo paslaugų operatoriumi

„UniPark“ parkingo paslaugas teikianti bendrovė „Stova“, priklausanti „Modus group“, užbaigė estų įmonės „Citypark Eesti OÜ“ įsigijimą. Apie 6,5 tūkst. parkavimo vietų Estijos sostinėje Taline valdanti estų įmonė yra vienas didžiausių stovėjimo aikštelių operatorių šioje šalyje. Sandoris padėjo išplėsti bendrovės valdomų parkavimo vietų skaičių 50 procentų, rašoma bendrovės pranešime spaudai.
Unipark
Unipark / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Įsigiję vieną iš didžiausių parkavimo paslaugų operatorių Estijoje, įgyvendiname savo strateginės plėtros tikslą stabiliai augti ir teikti parkavimo paslaugas visose Baltijos regiono šalyse. Šis sandoris turėtų atnešti naudos ir mūsų klientams, vykstantiems į kaimynines šalis tiek verslo, tiek laisvalaikio tikslais, bei pageidaujantiems naudotis patogiomis ir jiems įprastomis paslaugomis, kurios peržengia valstybių sienas“, – sako tarptautinei įmonių grupei „Modus group“ priklausančios bendrovės „Stova“ vadovas Marius Blagnys.

Pasak M. Blagnio, nuo šiol valdydama daugiau kaip 110 stovėjimo aikštelių ir per 20 tūkst. parkavimo vietų, „Stova“ tampa didžiausiu vietos kapitalo ir vieninteliu stovėjimo aikštelių operatoriumi, veikiančiu visose Baltijos šalyse ir Baltarusijoje. Sujungus skirtingas dviejų įmonių patirtis, „UniPark“ klientai jau netolimoje ateityje galės naudotis patogesniais ir unifikuotais parkavimo paslaugų sprendimais visose minėtose šalyse.

Tęsdama plėtrą oro uostuose, „Stova“ nuo šių metų balandžio mėnesio savo klientams pasiūlys naudotis naujai įrengta „UniPark“ aikštele Varšuvos Šopeno oro uoste, Lenkijoje.

Lietuvoje parkavimo paslaugos su „UniPark“ prekės ženklu pradėtos teikti 2003 m., kai Vilniaus oro uosto teritorijoje iškilo pirmoji daugiaaukštė automobilių stovėjimo aikštelė. Šiuo metu „Stova“ administruoja per 30 automobilių stovėjimo aikštelių Lietuvoje – 11 jų yra šalia Lietuvos oro uostų, kitos – Vilniaus centre ir Senamiestyje. Įmonė taip pat vykdo rinkliavos už automobilių stovėjimą surinkimo paslaugą Kauno, Šiaulių, Trakų, Palangos ir Nidos miestuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas