Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Viktorija Siegel parduoda savo „mylimuką“: štai kiek prašo už prabangų „Porsche Panamera“

Verslininkė, nuomonės formuotoja Viktorija Siegel atsisveikina su savo automobiliu „Porsche Panamera“. Už jį moteris tikisi gauti 64 500 eurų.
Viktorija Siegel parduoda automobilį
Viktorija Siegel / 15min koliažas

„Gal kas iš mano sekėjų ieško gero, prižiūrėto automobilio? Parduodu savo mylimuką – labai prižiūrėtą savo automobilį. Labai jį mylėjau ir saugojau. Jis neturėjęs jokių eismo įvykių, pirktas Vilniaus „Porsche“ salone. Ten visą laiką prižiūrėtas. Garantija galioja iki 2025 m. Net gaila parduoti. Labai mylėjau šią mašinytę. Važiuoja puikiausiai – kažkam labai pasiseks. Jei šeimai ieškote automobilio, talpi bagažinė“, – į sekėjus „Instagram" kreipėsi V.Siegel.

Įkeltame skelbime prie to, ką apie parduodamą automobilį pasakojo pati nuomonės formuotoja, dar pridedama, kad yra pilna aptarnavimo ir serviso istorija, pakeisti visi keturi ratai į naujus – yra patvirtinančios sąskaitos. Nurodoma, kad kėbulas eksloatacinių pažeidimų neturi.

„Puiki komplektacija, bosse aparatūra, panoraminis stogas su alkantara lubomis, night vision assistentas, aklos zonos ir daug kitų privalumų“, – nurodoma skelbime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas