Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus vakarinį aplinkkelį jau pripažino ir „Google maps“: planuokite maršrutus

15min jau rašė, kad 2016 m. gruodžio 20 d. atidarius Vilniaus vakarinį aplinkkelį jis ne iš karto atsirado išmaniosiose programėlėse – automobilinėse navigacijose ir elektroniniuose žemėlapiuose.
Vilniaus vakarinis aplinkkelis
Vilniaus vakarinis aplinkkelis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pirmieji Vilniaus vakarinio aplinkkelio duomenis pradėjo rodyti maps.lt.

Šią savaitę trumpiausius ar greičiausius maršrutus jau galima planuoti ir naudojantis „Google maps“ žemėlapiais. Štai kaip atrodytų pervažiavimas per miestą iš Ukmergės pl. esančios „Toyota“ atstovybės UAB „Mototoja“ iki Savanorių pr., ties Gerosios Vilties žiedu įsikūrusios „Nissan“ atstovybės.

Google maps iliustr./Pervažiuoti iš Ukmergės pl. į Savanorių pr. Vilniuje jau galima naudojantis „Googe Maps“ patarimais
Google maps iliustr./Pervažiuoti iš Ukmergės pl. į Savanorių pr. Vilniuje jau galima naudojantis „Googe Maps“ patarimais

15min žurnalistai, išbandę vakarinio aplinkkelio trečiąją atkarpą iškart po atidarymo, atkreipė dėmesį, kad šia nauja transporto arterija naudojasi ne tiek daug vairuotojų, kiek tikėtasi. Gal čia kaltas šventinis laikotarpis? Vairavimo mokytojas A.Pakėnas tąkart tvirtino, kad srautai nusistovės sausio mėnesį, kai eismo dalyviai gaus apie aplinkkelį daugiau informacijos.

Daugeliui miestiečių, ryte skubančių į darbą, iki šiol buvo sunku susikonfigūruoti tiksliausią arba greičiausią maršrutą, atsižvelgiant į realius transporto srautus, nes šios atkarpos nebuvo išmaniuose žemėlapiuose. Dabar pervažiuoti Vilnių tikrai bus patogiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas