Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilniaus „Volvo“ namuose – švediškas pasididžiavimas „S60 Polestar“

Į „Volvo“ automobiliais prekiaujančios įmonės „Sostena“ duris, liepos pabaigoje pasibeldė ilgai lauktas svečias. Tai „Volvo“ divizijos „Polestar“ patobulintas automobilis S60. Ryškiai mėlyna spalva nudažytas švedas išvysto net 367 arklio galių jėgą ir jau nuo pirmų dienų susilaukia didelio klientų susidomėjimo.
„Volvo S60 Polestar“
„Volvo S60 Polestar“ / Polestar.com iliustr

Šis automobilis į priekį varomas dviejų litrų darbo tūrio variklio, kuris dirba išvien su turbokompresoriumi. Variklis generuoja net 367 arklio galias, o tiek arklių užtenka pasiekti solidų 470 NM sukimo momentą.

„Polestar“ iki 100 km/val įsibėgėja per 4,7 sekundes. Ribojamas elektronikos švedas įsibėgėja iki maksimalaus 250 km/val greičio. Minėtasis variklis yra suporuotas su aštuonių laipsnių automatine pavarų dėže.

Apie „Volvo“ automobilius daugiau nusimanantys žmonės iš karto supras, kad tai – ne įprastos išvaizdos S60 automobilis, o visai kitoks kūrinys. Nes šiam automobiliui komplektuojami specialūs „Polestar“ išvaizdos ir interjero paketai.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Fūristo“ svajonė: švediškas gražuolis be ribotuvų „Volvo FH Performance“

„Polestar“ išvaizdos paketas susideda iš specialių priekinių ir užpakalinių buferių, šoninių automobilio apvadų, išorės grožį vainikuoja specialiai šiam modeliui pagaminti 20 colių ratlankiai. Taip pat automobilis nudažytas tik šiam modeliui skirta „Rebel Blue“ spalva, tačiau „Polestar“ gali būti ir sidabrinės, pilkos, ar juodos spalvos.

Automobilio viduje kvepia versta oda – čia ji kombinuota su įprastu odos paviršiumi. Apie automobilio išorės spalvą neleidžia pamiršti mėlynos spalvos medžiagų apsiuvimai, o apie charakterį primena sportiškos sėdynės, kurios taip pat turi įvairios odos deriniais apsiūtą paviršių.

Automobilio vairaratis taip pat apsiūtas dviejų tipų oda, o už vairo – pavarų perjungimo rankenėlės.

Tokio automobilio kaina – apie 64 tūkst. eurų. Į šią kainą įeina ir minėtieji „Polestar“ paketai. Analogiškas sportinis automobilis taip pat galimas ir universalo modifikacijos – V60 „Polestar“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas