Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilniuje duris atvėrė „Suzuki“ motociklų salonas

Motociklų registracijos skaičiai Lietuvoje byloja, kad motociklizmas mūsų šalyje įgauna vis didesnį populiarumą, tad atitinkamai plečiasi ir motociklų gamintojų skiriamas dėmesys mūsų rinkai.
Vilniuje duris atvėrė „Suzuki“ motociklų salonas
Vilniuje duris atvėrė „Suzuki“ motociklų salonas / J.Lengvino nuotr.

Visai neseniai Vilniuje duris atvėrė oficialus „Suzuki“ motociklų salonas. Taip pat veiks ir autorizuotas servisas.

Šis prekės ženklas motociklizmo pasauliui jau yra padovanojęs ne vieną legendinį modelį: bene visi, kada nors važinėję ar ieškoję sportiško motociklo tikrai žino GSX modelių gamą, pradėtą gaminti prieš keturis dešimtmečius; mėgstantys bekelę puikiai pažįsta DR seriją, o ieškantys kažko beprotiškai greito bus girdėję „Hayabusa“ pavadinimą.

„Džiaugiamės, kad mūsų siūlomų prekinių ženklų gamoje atsirado japoniškasis „Suzuki“. Tai savo vardą užsitarnavę, patikimi ir pajėgūs motociklai. Taip pat, visi šio gamintojo modeliai prieinami už labai konkurencingą kainą rinkoje.

Mūsų specialistai pakonsultuos visais rūpimais klausimais norint įsigyti motociklą, o kompetentingi serviso meistrai užtikrins aukščiausią techninio aptarnavimo kokybę“, – pasakojo „Autobrava Motors“ vadovas Gintas Bliuvas ir paminėjo, jog jų salone taip pat bus galima įsigyti ir oficialių atsarginių dalių ar aksesuarų jau turimiems motociklams.

Gamintojo pasiekimai

„Suzuki“ kompaniją verslininkas Michio Suzuki įkūrė dar 1909 metais, o 1952 metais įmonė pagamino savo pirmąjį motociklą. Šiuo metu kompanija turi net 35 gamyklas dvidešimt šešiose pasaulio šalyse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas