Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Volkswagen“ pažadas: visureigio „T-Cross“ kaina nustebins

Penktadienį „Volkswagen“ pradėjo išankstinius pirmojo kompanijos kompaktinio visureigio „T-Cross“ pardavimus. Stilingas, praktiškas ir patogus automobilis taip pat pasižymės ypač konkurencinga kaina: „T-Cross“ Lietuvoje kainuos nuo 15 990 eurų, o modelis su DSG automatine pavarų dėže – nuo 18 502 eurų. Pirmieji automobiliai pirkėjus pasieks dar šį pavasarį, rašoma pranešime.
Mažiausias VW visureigis „T-Cross“
Mažiausias VW visureigis „T-Cross“ / Volkswagen nuotr.

Naujasis „T-Cross“ yra kompaktiškas, bet ne mažas. Nesvarbu, ar keleiviams reikia daugiau vietos, ar norite sutalpinti krovinius bagažinėje – vietos visada atsiras dėl slankiojamų galinių sėdynių, kurias galima atitraukti net 14 cm. Tai leidžia bagažinės talpą padidinti nuo 385 iki 455 litrų, o visiškai nulenkus galines sėdynes, erdvė kroviniams išauga iki 1281 litrų.

Standartinė „T-Cross“ komplektacija užtikrina saugią ir patogią vairavimo patirtį. Į ją įeina gausybė pagalbos vairuotojui sistemų, kurios iki šiol buvo montuojamos tik aukštesnės klasės automobiliuose. Jos ne tik sumažina susidūrimų riziką bei pagerina vairavimo komfortą, bet ir suteikia pavyzdinę apsaugą keleiviams avarijos atveju.

Kaip visada, į standartinę komplektaciją įtraukta „Front Assist“ stebėjimo sistema, susieta su pėsčiųjų atpažinimo ir avarinio stabdymo mieste sistemomis, o stovint įkalnėje pajudėti lengviau su „Hill Start Assist“. Eismo juostų laikytis padeda „Lane Assist“, akląsias zonas stebinti sistema įspėja apie pavojų rikiuojantis, taip pat automobilyje įdiegta proaktyvi keleivių saugos sistema. Pasirinktinai į „T-Cross“ galima įtraukti vairuotojo įspėjimo, adaptyvią greičio palaikymo ir pagalbinę automobilio statymo sistemas.

Naujasis „Volkswagen“ kompaktinis visureigis turi ir tai, kas skaitmeninio pasaulio gyventojams gyvybiškai svarbu: belaidžio įkrovimo stotelę ir keturias USB jungtis (po dvi priekyje ir gale). Automobilis papildomai komplektuojamas su „Keyless Acess“ berakčio atrakinimo ir užvedimo sistema, naujausiu „Active Info Display“ skaitmeniniu prietaisų skydeliu ir 8 colių lietimui jautriu pramogų sistemos ekranu. Muzikos mėgėjams įspūdį paliks pasirenkama „Beats“ garso sistema, kuri pasižymi 300 W aštuonių kanalų stiprintuvu ir žemų dažnių garsiakalbiu bagažinėje.

Naująjį „T-Cross“ bus galima rinktis su 1.0 TSI trijų cilindrų benzininiu varikliu su benzino dalelių filtru, kuris išvystys 70 kW/95 AG arba 85 kW/115 AG galią. Galingiausiais komplektuojamas variklis – keturių cilindrų 1.5 TSI benzininis agregatas, išvystantis 110 kW/150 AG. Gamą užbaigia dyzelinis 1.5 TDI keturių cilindrų 70 kW/96 AG galios variklis. Visi varikliai atitinka naujausią „Euro 6d-TEMP“ emisijų standartą.

Apie „Volkswagen“

„Volkswagen“ yra vienas populiariausių automobilių gamintojų pasaulyje. Šio prekės ženklo automobiliai gaminami 50-yje vietų 14-oje šalių, o parduodami daugiau negu 150-yje rinkų visame pasaulyje. 2017 m. „Volkswagen“ pardavė 6,23 mln. automobilių, įskaitant ir populiariausius modelius „Golf“, „Tiguan“, „Jetta“ ar „Passat“. Šiuo metu „Volkswagen“ prekiniam ženklui dirba 198 tūkst. darbuotojų visame pasaulyje, o 7 700 atstovybių - dar 74 tūkst. darbuotojų. „Volkswagen“ tolygiai žengia koja kojon su tobulėjančiomis automobilių technologijomis ir siekia vis geresnių rezultatų. E-mobilumas, išmanus judėjimas ir skaitmeninis virsmas yra strategiškai svarbiausios temos ateityje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai