Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

A.Griškevičius teigia ne savo noru palikęs „Grinda“ vadovo pareigas: dirbom atviriau ir skaidriau, o tas, matyt, netinka

Praėjusią savaitę Vilniaus miesto savivaldybei priklausančios įmonės „Grinda“ vadovo pareigas palikęs Andrius Griškevičius teigia, kad tai padarė ne savo noru – prašymo palikti pareigas esą sulaukė iš savivaldybės atstovų. „Įmonės rezultatai geri, jokių nusiskundimų nebuvo ir vieną dieną sako: „Siūlome išeiti. Jei neišeisi draugiškai, išeisi nedraugiškai“, – 15min pasakojo A.Griškevičius.
 „Grinda“ vadovas Andrius Griškevičius
Buvęs „Grindos“ vadovas Andrius Griškevičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Praėjusį penktadienį išplatinta žinia, kad sostinės kelių ir gatvių, lietaus nuotekų tinklų priežiūros ir plėtros, viešųjų miesto teritorijų priežiūros įmonės „Grinda“ vadovas Andrius Griškevičius palieka įmonę.

Skelbta, kad nuo 2022-ųjų sausio įmonei vadovavęs A.Griškevičius jau pirmadienį iš pareigų pasitrauks bendru šalių sutarimu.

Tačiau antradienį socialiniame tinkle „LinkedIn“ A.Griškevičius paviešino, kad pareigas paliko ne savo noru.

„Ir vis dėlto akcininko buvau pastatytas prieš faktą: pasirašyk čia. Vis tiek rasim, už ką išmesti“, – rašė A.Griškevičius.

Buvęs „Grinda“ vadovas A.Griškevičius 15min pasakojo, kad prieš savaitę, ketvirtadienio vakarą, esą sulaukė savivaldybės atstovo siūlymo išeiti iš darbo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas