Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Tamošaitis – „BRAITIN“ NT investicijų direktorius

Turto valdymo bendrovės „BRAITIN“ NT investicijų direktoriumi nuo pirmadienio pradėjo dirbti Agnius Tamošaitis, buvęs nekilnojamojo turto plėtros grupės „Inreal“ NT valdymo departamento vadovas, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Agnius Tamošaitis
Agnius Tamošaitis / Asmeninio archyvo nuotr.

„Agniaus profesionalumas ir autoritetas leis greičiau ir drąsiau priimti investavimo sprendimus ir užtikrinti kokybišką turto plėtrą ir valdymą“, – įsitikinęs „BRAITIN“ partneris Rytis Davidovičius.

„Nekilnojamojo turto srityje dirbu 18 metų, visus juos praleidau vienoje organizacijoje, todėl apsispręsti nebuvo lengva. Įtikino „BRAITIN“ ambicijos, veržlumas ir siekis veikti specifinių žinių reikalaujančiuose NT rinkos segmentuose. Turiu sukaupęs daug patirties sėkmingai įgyvendinant įvairius projektus – gyvenamuosius, komercinius, poilsio bei industrinius/logistikos. Šia patirtimi noriu pasidalinti su investuotojais, kuriems siūlysime galimybę ne tik kurti vertę sau, bet ir prisidėti prie Lietuvos ekonomikos plėtros“, – pažymėjo A.Tamošaitis.

A.Tamošaitis „Inreal“ grupėje dirbo nuo 2003 metų. Jis yra Vilniaus universiteto ir BMI (Baltic Management Institute) absolventas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas