„Pirmuosius metus alų virėme tarsi vadinamieji aludariai-čigonai – glaudėmės viename nedideliame bravore. Šis žaibiškai tapo per mažas, tad pusmetį buvome priversti dirbti tylomis, nes negalėjome patenkinti poreikio mūsų verdamam auksčiausios kokybės alui, kokio rinkoje iki šiol nebuvo.
Atsisakyti naujų užsakymų nesinorėjo, o baruose mūsų alaus paklausa labai greitai viršijo pasiūlos galimybes. Todėl rekordiniu greičiu buvome priversti nuo nulio pasistatyti savo bravorą. Naujų alaus daryklų nepriklausomi gamintojai nestato, o senieji turi labai ribotas technologines galimybes. Pasistatėme patį moderniausią nepriklausomų aludarių turimą bravorą šalyje, kuris mums suteiks daugybę laisvės eksperimentuojant ir kuriant alų, kurio skonis visada išliks pastovus ir šviežias“, - aiškino L. Lisauskas.
Komanda žada viešinti savo gaminamo alaus receptus ir bravoro duris atverti interesantams.
Iš Vakarinės Amerikos pakrantės jis parsivežė idėją ne tik apie visame pasaulyje populiaraus alaus gaminimą Lietuvoje, bet ir idėją dirbti pagal visiškai atviro verslo modelį.
Komanda žada viešinti savo gaminamo alaus receptus ir bravoro duris atverti interesantams. O jų atviro verslo istorijos pradžia bei bravoro rangos užkulisai atskleisti šiame vaizdo siužete, kurio premjerą pirmieji turi galimybę išvysti 15min.lt skaitytojai.
Primename, kad vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.