Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arūnas Vizickas ir Mykolas Majauskas jungiasi prie startuolio „PriceOn“ valdybos

Sparčiai veiklą vystantis startuolis „PriceOn“ patvirtino naują įmonės valdybą, kurioje dirbs „PriceOn“ įkūrėjas Jurijus Laneckij, didelę patirtį mažmeninės prekybos srityje turintis Arūnas Vizickas ir investicinės bankininkystės specialistas Mykolas Majauskas.
„PriceOn“ direktorius Jurijus Laneckij
„PriceOn“ direktorius Jurijus Laneckij / „PriceOn“ nuotr.

„Vystant „PriceOn“ susiduriame ne tik su techniniais iššūkiais, bet ir su vis didėjančiomis darbų apimtimis – darbuotojų skaičius įmonėje jau padidėjo penkis kartus. Siekdami įgyvendinti ambicingus įmonės veiklos planus, matome profesionalios valdybos poreikį. Manau, tai ženkliai padidins tikimybę sėkmingai plėtoti projektą. Galiu tik pasidžiaugti, kad savo sričių profesionalai M. Majauskas ir A. Vizickas prisideda prie „PriceOn“ vystymo“, – kalbėjo „PriceOn“ vadovas J. Laneckij.

Pastaruosius ketverius metus M.Majauskas dirbo premjero Andriaus Kubiliaus patarėju ekonomikos ir finansų klausimais. M.Majauskas anksčiau taip pat dirbo investicinės bankininkystės grupėje „Barclays Capital“ Londone ir nekilnojamo turto grupėje „Cushman & Wakefield“ Sidnėjuje. Arūnas Vizickas patirtį mažmeninės prekybos srityje sukaupė vadovaudamas prekybos tinklo „Rimi Lietuva“ ir internetinės parduotuvės Pigu.lt komercijos departamentams.

Lietuvių startuolį – plataus vartojimo prekių ir kainų palyginimo sistemą „PriceOn“ įkūrė Jurijus Laneckij ir Andrius Poznanskis. Į „PriceOn“ yra investavęs holdingas „LTk Capital“, kurio investicijų portfelyje taip pat yra maitinimo tinklas „Čili“ bei didžiausia Baltijos regione internetinė parduotuvė Pigu.lt. Nors „LTk Capital“ ir „PriceOn“ susitarimo detalės viešai neskelbiamos, tačiau jau anksčiau įmonės buvo atskleidusios, kad investicijos suma – arti milijono litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas