Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Atidaryta nauja „Lidl“ parduotuvė šalia Vilniaus

Prekybos tinklas „Lidl“ rugsėjo 16 dieną atidarė naują parduotuvę šalia Vilniaus esančiuose Galgiuose, adresu Taikos g. 1A, rašoma „Lidl“ pranešime spaudai.
Atidaryta „Lidl“ parduotuvė Galgiuose
Atidaryta „Lidl“ parduotuvė Galgiuose / Bendrovės nuotr.

Naujoji parduotuvė pirkėjų kasdien lauks nuo 8 iki 22 valandos. Tai yra įprasto ir daugeliui pirkėjų puikiai pažįstamo formato parduotuvė, kurioje iš viso veiks 11 kasų: 5 įprastinės bei 6 savitarnos, iš kurių visos – XXL dydžio. Šios kasos puikiai pritaikytos didesniems pirkiniams bei greitiems apsipirkimams.

Šalia parduotuvės taip pat įrengta itin patogi ir erdvi automobilių stovėjimo aikštelė, kuri leis visada rasti vietos automobilio parkavimui ir užtikrins greitą ir patogų apsipirkimą. Parduotuvė puikiai pritaikyta ir elektromobilių vairuotojams – šalia parduotuvės įrengta greito įkrovimo elektromobilių stotelė, kurioje vienu metu galima krauti du automobilius.

„Vilniaus rajonas tampa vis patrauklesne vieta ne tik gyventi, bet taip pat draugiškesne aplinka kurtis ir plėstis verslui. Džiugu, kad vis daugiau dėmesio skiriama mažesnėms gyvenvietėms. Vertiname tai, kad šioje vietovėje įsikūręs prekybos tinklas „Lidl“ taip pat mato teigiamas galimybes vystytis, prisidėdamas tuo pačiu prie infrastruktūros gerinimo ir spartesnės kaimo plėtros“, – naujosios parduotuvės atidarymu džiaugėsi Vilniaus rajono meras Robertas Duchnevičius.

„Šalia parduotuvės naujai išasfaltavome aplinkines gatves bei įrengėme žiedinę sankryžą, kuri prisidės prie patogesnio eismo greta esančioje intensyvioje sankryžoje. Žiedinės sankryžos įrengimas prisidės prie saugesnės ir paprastesnės eismo schemos. Taip pat įrengsime ir naujus pėsčiųjų bei dviračių takus, be to, jau atnaujintas aplinkinės gatvės apšvietimas, inžineriniai tinklai“, – kalbėjo „Lidl Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos vadovas Antanas Bubnelis.

Norint geriau pažinti Galgių regioną, prekybos tinklas atidarymo proga pristatė ir specialiai sukurtą pažintinį turą pėsčiomis po Galgius ir jų apylinkes. Žygio atstumas – apie 16 km, jis apims tiek gamtos, tiek ir miesto objektus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas