Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Atvirų duomenų platforma „Okredo“ plečiasi į Didžiąją Britaniją

Atvirų duomenų platforma „Okredo“ išplėtė savo veiklos geografiją ir pradeda teikti paslaugas Didžiojoje Britanijoje. Platforma atveria Didžiosios Britanijos įmonių bendrus duomenis, finansinius ir išvestinius rodiklius, veiklos dokumentus, įskaitant ir finansines ataskaitas, tai pat suteikia prieigą prie verslo sąsajų, aktualiais straipsniais papildytos sankcijų paieškos bei tarptautinių ataskaitų, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Okredo
Okredo
Temos: 1 Verslas

Tai ketvirta šalis, kurios įmonių duomenis platforma atveria, iki šiol Okredo veikė visose trijose Baltijos šalyse.

„Didžiąją Britaniją sekančiam plėtros etapui pasirinkome dėl brandžios atvirų duomenų rinkos, patogaus duomenų formato, bet taip pat ir dėl plačių galimybių konkuruoti su konservatyviais kreditų biurais bei kreditų draudimo įmonėmis, – sprendimą plėstis į Didžiąją Britaniją komentuoja „Okredo“ vadovė bei bendrasavininkė dr. Gerda Jurkonienė. – Šios šalies verslui siūlome paprastus ir lengvai suprantamus įmonių rizikos ir pardavimų potencialo vertinimo sprendimus. Tokios paslaugos yra ypač svarbios mažoms ir vidutinėms įmonėms, nes, deja, net ir tokioje išvystytoje rinkoje joms trūksta žinių, kaip gauti ir pasinaudoti atvirais duomenimis, o didžiųjų rizikos vertinimo žaidėjų paslaugų neįperka“.

„Okredo“ Didžiosios Britanijos rinkoje taip pat orientuosis į ilgalaikes partnerystes su CRM, ERP ir apskaitos paslaugų įmonėmis, kurioms naujausi įmonių duomenys jų sistemose leidžia klientus aptarnauti efektyviau ir paprasčiau. „Bendradarbiavimas su tokių paslaugų teikėjais pasiteisino Baltijos šalyse – šiuo metu mes duomenis teikiame didžiausioms CRM, ERP ir apskaitos paslaugų įmonėms Baltijos šalyse, o jų sistemose integruoti ir realiu laiku atsinaujinantys duomenys leidžia jų vartotojams tiksliau vertinti savo klientų rizikas ir pardavimo potencialą“, – sako G.Jurkonienė.

Artimiausioje ateityje Didžiosios Britanijos įmonės „Okredo“ platformoje galės viešinti klientų skolas, taip pat platforma plės sprendimų pasirinkimą – bus skelbiami įmonių kredito reitingai bei limitai.

„Įmonės atgauna iki 80 proc. „Okredo“ platformoje viešinamų skolų. Tai vienas iš efektyviausių skolų valdymo būdų, todėl šį sprendimą siūlysime ir Didžiosios Britanijos įmonėms – ne tiktai naudotis atvirų duomenų privalumais, bet ir pačioms atverti savo turimus duomenis apie kitas įmones“, – tolesnį platformos plėtojimą komentuoja G.Jurkonienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas