Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aurimas Kačinskas palieka „Creditinfo Lietuva“ direktoriaus pareigas, paskirtas laikinasis vadovas

Nuo rugsėjo 6 d. „Creditinfo Lietuva“ direktoriaus pareigas palieka Aurimas Kačinskas, įmonėje dirbęs daugiau kaip 16 metų ir nuo 2020 m. jai vadovavęs. Iki kol bus paskirtas naujasis vadovas, kredito biurui „Creditinfo Lietuva“ laikinai vadovaus Elari Tammenurm, šiuo metu einantis „Creditinfo“ padalinio Estijoje direktoriaus pareigas.
Aurimas Kačinskas
Aurimas Kačinskas / Bendrovės nuotr.
Temos: 1 Creditinfo, UAB

„Esu dėkingas už gautas žinias ir patirtį bendrovėje „Creditinfo“, kurioje dirbau daugiau kaip 16 metų. Kartu su stipria profesionalų komanda esame įgyvendinę daug reikšmingų pokyčių, pakėlusių gyventojų ir įmonių kreditingumo vertinimo sprendimus į naują lygį, – sako Aurimas Kačinskas. – Esu pasirengęs naujiems tikslams ir idėjoms kitose srityse, o „Creditinfo Lietuvos“ komandai nuoširdžiai linkiu toliau sėkmingai pirmauti šalies kredito biurų rinkoje.“

E.Tammenurm yra patyręs IT valdymo ir vadovavimo įmonėms profesionalas, turintis didelę patirtį kredito informacijos ir skolų išieškojimo srityje, taip pat daug patirties vadovavimo ir komandos valdymo srityse.

E.Tammenurm prie „Creditinfo“ grupės prisijungė 2019 m. Šiuo metu jis dirba „Creditinfo Eesti“ direktoriumi ir valdybos pirmininku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?