Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Avia Solutions Group“ atidaro naują linijinės techninės priežiūros aptarnavimo stotį Abu Dabyje

„Avia Solutions Group“, pirmaujantys keleivių bei krovininių pervežimo pajėgumų teikėjai, dirbantys su avialinijomis visame pasaulyje, tęsia plėtrą Artimuosiuose Rytuose ir pradeda naują linijinės techninės priežiūros aptarnavimą Abu Dabyje, Jungtiniuose Arabų Emyratuose, rašoma „Avia Solutions Group“ pranešime žiniasklaidai.
„Avia Solutions Group“ atidaro naują linijinės techninės priežiūros aptarnavimo stotį Abu Dabyje
„Avia Solutions Group“ atidaro naują linijinės techninės priežiūros aptarnavimo stotį Abu Dabyje / Bendrovės nuotr.

Abu Dabio tarptautiniame oro uoste (AUH) orlaivių priežiūrą ir remontą (angl. „maintenance, repair, and overhaul“ arba „MRO“) „Wizz Air“ oro linijoms teiks „Avia Solutions Group“ dukterinė įmonė „FL Technics“, pasaulinis orlaivių priežiūros ir remonto paslaugų teikėjas.

„Sėkmingai besitęsianti abiejų įmonių partnerystė kitose pasaulio rinkose paskatino norą kartu augti ir Artimuosiuose Rytuose, kur „Wizz Air“ pradeda naujus kelionių maršrutus, o „FL Technics“ įsteigė specialiai tam skirtą aptarnavimo stotį“, – teigė Jonas Janukėnas „Avia Solutions Group“ generalinis direktorius. „Jungtiniai Arabų Emyratai yra matomi kaip pasaulinės aviacijos ir aukščiausių standartų bei kokybės centras. Todėl labai džiaugiamės matydami „FL Technics“ komandos sėkmingą plėtrą šiame regione ir turėdami tokius patikimus, ilgalaikius partnerius kaip „Wizz Air“.

Naujoji linijinės techninės priežiūros stotis aptarnaus vežėjo „Airbus A320“ tipo orlaivių parką ir skrydžius į Abu Dabio tarptautinį oro uostą ir iš jo. „FL Technics“ sukūrė visapusį techninės priežiūros paketą, atitinkantį „Bendrosios civilinės aviacijos administracijos“ (angl. trump. „GCAA“) sertifikato standartus, įskaitant planinę ir budėjimo (angl. „on-call“) priežiūrą, dalių ir komponentų tiekimo grandinės paslaugas, bei projektų valdymą ir administravimą pagal JAE reglamentus ir reikalavimus.

Ši stotis yra antroji „FL Technics“ linijinės priežiūros stotis regione – pirmoji veikianti Dubajaus tarptautiniame oro uoste (DXB).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas