Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„Avia Solutions Group“ generaliniu direktoriumi paskirtas Jonas Janukėnas

Aviacijos paslaugų įmonių grupės „Avia Solutions Group“ generalinio direktoriaus pareigas nuo lapkričio 7 d. užims Jonas Janukėnas, rašoma pranešime spaudai.
Jonas Janukėnas
Jonas Janukėnas / Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr./Gediminas Žiemelis
Asmeninio archyvo nuotr./Gediminas Žiemelis

„Pokyčius nulėmė planuojama aktyvi „Avia Solutions Group“ plėtra į Aziją, Afriką ir Pietų Ameriką. Ypatingą dėmesį skiriame Azijai – veiklą tame regione organizuojame iš mūsų biuro Bankoke. Tai didžiulės rinkos, turinčios daug potencialo, todėl reikėjo stipraus profesionalo, kuris būtų atsakingas už įsitvirtinimą naujose rinkose, grupės įmonių pardavimų strategijų kūrimą ir įgyvendinimą“, – komentavo „Avia Solutions Group“ valdybos pirmininkas Gediminas Žiemelis.

Buvęs generalinis direktorius Linas Dovydėnas tapo valdybos nariu ir bus atsakingas už grupės pardavimų organizavimą Azijoje, Lotynų Amerikoje ir Europoje.

„Linas Dovydėnas daugelį metų vystė tarptautinius aviacijos paslaugų pardavimus, dirbo su stambiausiais mūsų klientais, jo sukaupta patirtis – būtent tai, ko reikia siekiant užsibrėžtų ambicingų tikslų. Jonas Janukėnas turi didelės patirties ir žinių tarptautinių viešai listinguojamų bendrovių valdyme, taigi jo know-how turėtų dar labiau sustiprinti įmonę“, – pranešime žiniasklaidai rašo G.Žiemelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius