Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Baltic Block“ plečia partnerių tinklą: pradeda bendradarbiauti su tarptautine padėklų ir konteinerių nuomos bendrove „Chep“

Viena didžiausių medienos drožlių padėklų gamintojų Europoje, Latvijos kompanija „Baltic Block“, pradeda bendradarbiavimą su pasauliniu daugkartinio naudojimo pakuočių sprendimų lyderiu – tarptautine padėklų ir konteinerių nuomos bendrove „Chep“. Prognozuojama, kad „Chep“ užsakymai ateityje gali sudaryti 20-25 proc. įmonės pagamintos ir eksportuotos produkcijos.
„Baltic Block“
„Baltic Block“ / „Baltic Block“ nuotr.
Temos: 2 Latvija Mediena

Suteikdama paslaugas savo klientams, bendrovė „Chep“ laikosi aukščiausių kokybės standartų kiekviename prekių tiekimo ir sandėliavimo etape, įskaitant sudėtinių blokelių kokybę.

„Baltic Block“ derybos su tarptautine padėklų ir konteinerių nuomos bendrove „Chep“ užtruko keletą metų, o aktyvus bendradarbiavimas prasidėjo šiemet. Ateityje tai gali lemti ne tik didesnius bendrovės gamybos pajėgumus, bet ir padėti išplėsti partnerių tinklą.

Padėklų blokų gamintoja „Baltic Block“ skiria išskirtinį dėmesį savo produktų kokybei. Bendrovėje kasmet atliekami specialūs bandymai tarptautinių standartų atitikimui.

Siekiant atitikti aukštus „Chep“ standartus, sudėtinių blokų kokybei buvo keliami dar griežtesni reikalavimai: jie turėjo atitikti minimalų reikalaujamą tankį, atsparumą vandens sugėrimui ir išbrinkimui bei praeiti vinių ištraukimo pajėgumo bandymus. Po sėkmingų bandymų Vokietijos laboratorijose, blokeliai buvo išsiųsti į „Chep“ Inovacijų centrą JAV galutiniam patikrinimui.

Sudėtinių padėklų blokų gamintoja „Baltic Block“ iki šiol daugiausiai dėmesio skyrė užsienio rinkoms ir produktų eksportui, tačiau toks bendradarbiavimas itin reikšmingas bendrovės plėtrai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas