Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Baltik vairas“ informuoja apie naujo generalinio direktoriaus skyrimą

UAB „Baltik vairas“ praneša, kad Nerijus Gužauskas skiriamas įmonės generaliniu direktoriumi nuo 2021 m. birželio 15 dienos. Nerijus Gužauskas, įmonės vadovų komandos narys, aktyviai dalyvavo „Baltik vairo“ pokyčiuose, todėl laikomas idealiu kandidatu pakeisti Žilviną Dubosą, kuris birželio viduryje palieka „Baltik vairą“.
„Baltik vairas“
„Baltik vairas“ / „Baltik vairo“ nuotr.

Nerijus Gužauskas dirba „Baltik vaire“ pirkimų direktoriaus pareigose nuo 2016 metų ir pastaruosius kelerius metus yra atsakingas už visos įmonės tiekimo grandinės valdymą, įskaitant gamybos planavimą bei logistiką, jis taip pat turi didelę patirtį dviračių gamybos bei tarptautinio verslo srityje, yra gerai pažįstamas mūsų klientams bei tiekėjams. Ponas Jeffrey Tirmanas, „KJK Sports“ generalinis direktorius ir „Baltik vairo“ valdybos pirmininkas pabrėžia: „Įmonės valdyba ir vadovų komanda džiaugiasi, kad vadovavimą „Baltik vairui“ perima asmuo, turintis tiek daug patirties ir praktinių žinių. Didžiuojamės galėdami užtikrinti pradėtos veiklos ir strategijos tęstinumą, kas yra nepaprastai svarbu įmonei, jos darbuotojams, klientams bei partneriams.“

Nerijus Gužauskas pabrėžia: „Turime rekordinį užsakymų kiekį klestinčioje rinkoje ir neseniai atlikome investicijas, kurios dar labiau sustiprina mūsų, kaip vieno iš Europos dviračių surinkimo rinkos lyderių, pozicijas. Esame tik savo sėkmės istorijos pradžioje.“

Po daugiau kaip 7-erių metų darbo „Baltik vaire“, iš kurių 5-erius pastaruosius metus vadovavęs, Žilvinas Dubosas nuo š. m. birželio 14 dienos palieka generalinio direktoriaus pareigas. Karjeros pokyčius Žilvinas Dubosas sieja su asmeninėmis priežastimis ir noru įgyvendinti savo verslo idėjas.

„Esame labai dėkingi p. Dubosui už jo darbo metus įmonėje. Linkime jam sėkmės jo naujoje karjeroje bei viso ko geriausio ateityje “, - teigė J.Tirmanas.

APIE „BALTIK VAIRĄ“: Nuo 1948 m. veikianti įmonė yra didžiausia Šiaurės Europoje dviračių ir elektrinių dviračių gamintoja. Bendrovė gamina daugiau 1700 skirtingų modelių, o gamybos pajėgumai siekia iki 350000 dviračių per metus. Jau daugelį metų įmonė bendradarbiauja su garsiais Vakarų Europos dviračių prekių ženklais teikdama profesionalias dviračių gamybos paslaugas. Mūsų misija yra būti absoliučiai geriausiu aukščiausios kokybės dviračių gamintoju ir patikimu partneriu mūsų klientams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas