06 18

Juokingai mažų kainų baras: kaip jiems tai pavyksta?

Kauno Laisvės alėjos barų bei restoranų bendruomenę prieš mėnesį papildė gastrobaras „Plus plus plus“. Vilniuje „studentų baru“ jau spėta praminti vieta stebina juokingomis kainomis. Gal kam traškių vištienos kepsnelių už 3,39 euro ar sriubos už 1,69 euro? Alaus kaina čia nubloškia į praeitį, kai už bokalą miesto centre mokėdavome vos porą eurų. Gal gėrimus čia skiedžia vandeniu? Būtent toks klausimas kyla ne vienam.
Gastrobaras „Plus Plus Plus“, Aurimas Zimnickas
Gastrobaras „Plus Plus Plus“, Aurimas Zimnickas / 15min montažas

Kaip 15min teigė gastrobaro vienas iš įkūrėjų ir vadovų Aurimas Zimnickas, pagrindinė idėja atidaryti gastrobarą su mažomis kainomis kilo iš paprasčiausio noro suteikti žmonėms vietą, kur jie galėtų susitikti, negalvodami apie pinigus.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Aurimas Zimnickas
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Aurimas Zimnickas

„Mūsų barai išsiskiria tuo, kad juose yra mažos tiek maisto, tiek gėrimų kainos. Manome, kad mūsų gastrobaruose žmogus jaučiasi taip pat gerai, kaip ir namuose. Jei jis gali leisti sau gerti ar valgyti namuose, tai jis praktiškai taip pat jaučiasi ir bare. Norime pakviesti žmones susitikti su draugais ir kad susitikę jie galėtų neskaičiuoti kiekvieno euro ar euro cento, tiesiog gerai praleistų laiką“, – paaiškino A.Zimnickas.

Kodėl Kaunas?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų