Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

BGS pradeda bendradarbiavimą su Ukrainos avialinijomis „SkyUp Airlines“

„Baltic Ground Services“ (BGS), tarptautinė antžeminių paslaugų, orlaivių degalų tiekimo ir logistikos paslaugų teikėja ir „Avia Solutions Group“, pirmaujančių keleivių bei krovinių pervežimo pajėgumų teikėjų, dirbančių su avialinijomis visame pasaulyje, grupės dalis, praneša pasirašiusi naują sutartį su Ukrainos avialinijomis „SkyUp Airlines“, rašoma pranešime žiniasklaidai.
BGS pradeda bendradarbiavimą su Ukrainos avialinijomis „SkyUp Airlines”
BGS pradeda bendradarbiavimą su Ukrainos avialinijomis „SkyUp Airlines” / Bendrovės nuotr.
Temos: 1 Verslas

Šis naujasis kontraktas pažymi įmonių bendradarbiavimo pradžią. Pagal sutartį BGS avialinijoms teiks visą spektrą keleivių ir orlaivių antžeminio aptarnavimo paslaugų Tarptautiniame Vilniaus Oro Uoste bei aviacinio kuro tiekimo paslaugas Tarptautiniame Rygos Oro Uoste, Latvijoje, ir Tarptautiniame Talino Oro Uoste, Estijoje. Sutartis paslaugoms Vilniuje teikti pasirašyta 3 metų laikotarpiui, o Rygoje ir Taline – 6 mėnesių laikotarpiui.

Dmytro Seroukhov, „SkyUp Airlines” vadovas, teigė: „Prieš metus aviakompanijos plėtra į Europos rinką buvo vienas mūsų strateginių tikslų. Tačiau vykstantis karas smarkiai paskubino mūsų planus. Kartu su savo strateginiu partneriu kelionių organizatoriumi „Join UP!“, planuojame vykdyti užsakomuosius skrydžius iš Vilniaus, Rygos ir Talino.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas