Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Bitė“ užbaigė „Mezon“ įsigijimo sandorį

„Bitė Lietuva“ užbaigė „Mezon“ įsigijimo sandorį. Šių metų gegužę AB Lietuvos radijo ir televizijos centras („Telecentras“) su „Bite“ pasirašė sutartį, pagal kurią bendrovė nusprendė parduoti interneto, duomenų perdavimo ir IPTV verslą, plėtojamą su „Mezon“ prekės ženklu.
„Bitė Lietuva“, „Mezon“
„Bitė Lietuva“, „Mezon“ / „Bitė Lietuva“, J.Kalinsko nuotr.

Vilniaus apygardos administracinis teismas (VAAT) gruodžio pradžioje atsisakė priimti „Telia Lietuvos“ ieškinį, kuriuo bendrovė prašė panaikinti Ryšių reguliavimo tarnybos (RRT) sprendimus, kuriais „Bitei“, iš Telecentro perkančiai „Mezon“ verslą, perleidžiami „Mezon“ dažniai.

VAAT teigimu, „Mezon“ dažnių pardavimas „Telia Lietuvai“ nesukelia teisinių pasekmių bei nenustato teisių ar pareigų, todėl bendrovė neturi ir teisės reikšti kokių nors pretenzijų. Šį teismo sprendimą „Telia“ ir apskundė LVAT.

Apie pasiektą susitarimą dėl „Mezon“ pardavimo „Bitei“ paskelbta gegužę. Lapkričio pabaigoje bendrovė gavo paskutinį – Konkurencijos tarybos leidimą. Ji daugiau nei 20 mln. eurų vertės sandoriui pritarė su tam tikrais įsipareigojimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas