Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Bolt Food“ maisto pristatymo paslauga pradeda veikti Mažeikiuose

Pusantrų metų Lietuvoje veikianti maisto pristatymo į namus platforma „Bolt Food“ paslaugą ima teikti vis daugiau šalies miestų. Vos prieš mėnesį platforma tapo prieinama Marijampolėje, o nuo gegužės 17 d. „Bolt Food“ kurjeriai maistą pristato ir Mažeikiuose, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Bolt Food“ programėlė
„Bolt Food“ programėlė / „Bolt Food“ nuotr.

Maistą tieks 10 maitinimo vietų

„Bolt Food“ plėtrą Mažeikiuose lėmė jau esamų platformos partnerių susidomėjimas maisto pristatymo paslauga šiame mieste. Kol kas Mažeikių gyventojai galės patiekalus užsisakyti iš dešimties Lietuvoje populiarių restoranų tinklų bei vietinių maitinimo įstaigų.

Visą gegužę „Bolt Food“ maisto pristatymas iki 1 km atstumu Mažeikiuose bus nemokamas. Norintiems naudotis šia paslauga tereikia atsisiųsti paprastą, lengvai naudojamą programėlę „Bolt Food“. Atsižvelgiant į žmogaus buvimo vietą, pirmiausia ji nurodys restoranus, iš kurių maistas būtų pristatomas greičiausiai.

Siūlo ir papildomai užsidirbti

„Bolt Food“ plėtros vadovas Baltijos šalyse Ruslanas Savičius pažymi, kad maisto pristatymo paslauga naujame mieste tampa ne tik nauja galimybe restoranams pasiekti daugiau klientų, bet ir leidžia vietos gyventojams papildomai užsidirbti. Tai galima padaryti, tampant savarankiškai maisto pristatymo paslaugą teikiančiu kurjeriu.

„Tai ypač svarbu šiuo laikotarpiu, kai didelė dalis gyventojų vis dar negali pilnai grįžti į darbą ar yra jo netekę. Todėl tapti kurjeriu ir teikti paslaugą, kada pačiam norisi, gali būti puiki papildomo uždarbio galimybė. Be to, kurjerio veiklai net nebūtinas automobilis: puikiai tinka dviratis, nereikalaujantis papildomų išlaidų ir ypač populiarus šiltuoju metų laiku“, – atkreipia dėmesį R.Savičius.

„Bolt Food“ programėlė veikia jau aštuoniuose šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Marijampolėje ir Mažeikiuose. Šiuose miestuose gyventojai taip pat gali naudotis ir „Bolt“ pavėžėjimo bei elektrinių paspirtukų nuomos paslaugomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas