Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Bolt Food“ tęsia plėtrą Lietuvoje: devintuoju miestu tapo Jonava

Maisto pristatymo platforma „Bolt Food“ stiprina pajėgumus Lietuvos miestuose – veikla pradedama Jonavoje, kur jau suskubo prisijungti didžioji dalis miesto restoranų, užkandinių ir kavinių, atnaujinama veikla ir Mažeikių mieste, rašoma „Bolt Food“ pranešime spaudai.
„Bolt Food“ kurjeris
„Bolt Food“ kurjeris / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 2 Jonava „Bolt“

Platformos atstovų teigimu, maisto pristatymas jau seniai nebėra vien didmiesčių restoranų strategijos dalis – nors prisijaukinti vartotojus gali užtrukti šiek tiek laiko, prasidedanti ilga žiema šiam sektoriui ateina į pagalbą visuose regionuose.

Pasak „Bolt Food” vadovo Baltijos šalyse Justino Bambalo, laikotarpis, kai ilgėja tamsus paros metas ir prastėja orai, naujam plėtros žingsniui pasirinktas neatsitiktinai. Nepriklausomai nuo miesto, šiuolaikinis vartotojas nėra linkęs atsisakyti mėgstamų skonių ir naujų atradimų, todėl nesunkiai keičia kelionę į restoraną į jaukią vakarienę namie.

„Lygiai taip pat ir restoranai mažesniuose miestuose nebėra tiek priklausomi nuo sezoniškumo, kai tenka uždaryti lauko terasas ir labiau pasikliauti ištikimais klientais. Atvirkščiai: vos per kelias sekundes vartotojo telefone pasiekiamas skaitmeninis meniu verčia investuoti į pokyčius, naujoves bei maisto kokybę”, - įsitikinęs J.Bambalas.

Jo nuomone, maisto pristatymo paslaugą galima vertinti kaip miesto infrastruktūros dalį. Miestiečiams ji suteikia galimybę sutaupyti laiko virtuvėje, kavinėms atveda papildomų klientų, o kurjeriams sukuria sąlygas papildomai uždirbti. Su dauguma populiariausių restoranų dėl bendradarbiavimo buvo sutarta iš anksto, tačiau netrukus pasirinkimas programėlėje bus platesnis.

Šiuo metu vartotojai jau gali užsisakyti iš tokių jiems gerai pažįstamų prekių ženklų, kaip „Hesburger”, „Express Pizza”, „Crisperia”, „Charlie Pizza” ir kt.

„Bolt Food“ maistą bei prekes pristato Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose Panevėžyje, Alytuje, Marijampolėje, Mažeikiuose ir Jonavoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas