Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Civinity“ grupės pajamos šiemet augo 33 proc. iki 45 mln. eurų

Pastatų priežiūros ir inžinerinių sprendimų grupė „Civinity“ pirmąjį šių metų pusmetį gavo 44,97 mln. eurų pajamų – 33 proc. daugiau nei pernai tuo pačiu metu.
Eurai
Eurai / 123RF.com nuotr.
Temos: 1 Pajamos

Pajamos augo Lietuvoje ir Latvijoje visuose segmentuose: gyvenamųjų namų priežiūros ir administravimo, komercinių statinių priežiūros ir administravimo bei inžinierinių sistemų projektavimo, diegimo ir priežiūros verslo, per „Nasdaq“ Vilniaus biržą pranešė „Civinity“.

Grupės bendrasis pelnas augo 22 proc. iki 8,8 mln. eurų, o konsoliduota grupės įmonių EBITDA siekė 3,4 mln. eurų ir buvo 58 proc. didesnė nei prieš metus.

Pasak „Civinity“ generalinės direktorės Virgedos Jackaitės, gerus įmonių grupės rezultatus lėmė sėkmingas darbas visuose verslo segmentuose. Teigiamos įtakos taip pat turėjo sėkmingai įgyvendinti projektai.

Grupė 2022 metais užbaigė komercinius ir gyvenamuosius pastatus prižiūrinčių įmonių „Inservis“, „Priemiestis“, „Jurita“ ir Latvijos „Inservis“ akcijų įsigijimą, taip pat įsigijo kontrolinį platformos laisvai samdomiems statybos specialistams „Valandinis“ akcijų paketą. Grupės pelningumą taip pat didino sistemingai tęsiamos veiklos efektyvumo iniciatyvos.

Tuo metu Didžiojoje Britanijoje pajamos siekė 2,8 mln. eurų – dukart mažiau nei prieš metus. V.Jackaitės teigimu, per pirmąjį pusmetį įmonė koncentravosi į rinkos analizę ir naujų klientų paiešką, todėl šis pajamų kritimas yra laikinas.

Šiemet birželio pabaigoje grupėje dirbo 1,5 tūkst. darbuotojų, kai prieš metus – 1,7 tūkst.

„Civinity“ grupė vienija per 30 įmonių Lietuvoje, Latvijoje ir Didžiojoje Britanijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas