Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Civinity“ investuoja į lietuvišką startuolį „Pingin.Space“

Vienos didžiausių pastatų priežiūros ir inžinierinių sprendimų įmonių grupių Baltijos šalyse „Civinity“ investicijų valdymo bendrovė „Pentaframe Capital“ investuoja į lietuvių startuolį „Pingin.Space“, įsigydama 10 procentų įmonės akcijų. Sandorio vertės bendrovės neatskleidžia, rašoma „Civinity“ pranešime spaudai.
„Civinity“
„Civinity“ / „Civinity“ nuotr.

„Pingin.Space“ vysto nekilnojamo turto vystytojams ir valdytojams skirtą „viskas viename” programinę įrangą, kuri padeda administruoti jų valdomą turtą bei užtikrinti sklandų bendradarbiavimą su pastate esančiais klientais. Savo klientams „Pingin.Space“ siūlo centralizuotą pastato pajamų bei sąnaudų valdymą, parkavimo, biurų, susitikimų kambarių, daiktų rezervavimą ir paslaugų ar prekių pardavimą per Pingin.Space platformą.

„Mūsų produkto pagrindinis tikslas – padėti nuomotojui suvaldyti bei apskaityti visus pastate vykstančius procesus, o tuo pačiu įgalinti nuomininkus patiems valdyti pastato sistemas, rezervuoti ir pirkti pastate esančias erdves, paslaugas ar prekes“, – apie „Pingin.Space“ kuriamą produktą pasakoja bendraįkurėjas Mindaugas Juška.

Šių metų birželį „Civinity“ pranešusi apie planus į nekilnojamo turto technologijų (angl. „PropTech“) startuolius investuoti iki 15 mln. Eurų jau liepą investavo į pirmąjį – Didžiosios Britanijos – startuolį „Halo.rent“. Investicija į „Pingin.Space“ yra antroji, kurią vykdo „Civinity“ įsteigta investicijų bendrovė.

„Civinity“ yra pastatų priežiūros ir inžinierinių sprendimų grupė. Bendrovė jungia daugiau nei 20 įmonių, kurios prižiūri 10 mln. kv. m. gyvenamųjų namų ir komercinių pastatų ir yra įdiegusios kelis tūkstančius inžinierinių sistemų skirtingose Europos miestuose. „Civinity“ komandoje dirba 1500 darbuotojų Lietuvoje, Latvijoje ir Didžiojoje Britanijoje. 2020 metais „Civinity“ pajamos siekė 51,84 mln. Eur, o EBITDA 3,87 mln. Eur.

„Pingin.Space“ pajamos 2021 metai dvigubėjo lyginant su 2020, o kitiems metams startuolis kelia dar ambicingesnius augimo tikslus drauge su numatyta plėtra Baltijos bei Vakarų Europos šalyse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas