Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Coherent Solutions“ plečiasi į Lietuvą, įdarbins bent 100 žmonių

JAV registruota Baltrusijoje veikianti programinės įrangos kūrimo įmonė „Coherent Solutions“ Lietuvoje atidarys programinės įrangos kūrimo centrą ir per trejus metus įdarbins bent šimtą specialistų, pranešė užsienio investicijų plėtros agentūra „Investuok Lietuvoje“.
Programavimas
Programavimas / Vida Press nuotr.

Iš Baltarusijos kilusio įmonės įkūrėjo ir vadovo Igorio Epšteino teigimu, Lietuvoje nuspręsta plėstis dėl aukštos darbuotojų kompetencijos bei gerų anglų kalbos įgūdžių.

„Pagrindiniai kriterijai, pagal kuriuos „Coherent“ rinkosi naują vietą, buvo stipri techninio švietimo sistema ir aukštas anglų kalbos lygis. Lietuva neabejotinai atitinka šiuos kriterijus. Ši šalis buvo patraukli investuoti ir todėl, kad joje apskritai paprasta užsiimti verslu, be to, ji yra arti Baltarusijos ir dalijasi su ja bendra kultūra ir istorija, o būtent Baltarusijoje vyksta didžioji dalis mūsų operacijų“, – pranešime sakė jis.

Įmonė ieškos techninių ir programų kūrėjų, duomenų apdorojimo specialistų, programavimo ir informacinių technologijų operacijų inžinierių, kokybės ir verslo analitikų, vartotojo patirties sprendimų plėtotojų ir projektų vadovų.

„Coherent Solutions“, kurios pagrindinė būstinė įsikūrusi Mineapolyje, biuruose JAV, Baltarusijoje ir Bulgarijoje dirba daugiau kaip 1,4 tūkst. darbuotojų.

Bendrovė teikia programinės įrangos architektūros paslaugas, dizaino sprendimus, programavimo ir IT operacijų bei kokybės užtikrinimo paslaugas. Ji taip pat teikia programinės įrangos sprendimus duomenų valdymo, dirbtinio intelekto, besimokančių algoritmų, mobiliųjų programų kūrimo ir programos „Salesforce“ kūrimo srityse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas