Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Compensa Vienna Insurance Group“ Personalo departamentui vadovaus V.Norušaitė

Ne gyvybės draudimo bendrovės „Compensa Vienna Insurance Group“ Personalo departamentui pradėjo vadovauti Vaida Norušaitė, kuri pakeis šias pareigas ėjusią Eglę Dumbrytę-Braškę, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Vaida Norušaitė
Vaida Norušaitė / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Verslas

„Pastaraisiais metais iššūkių ir galimybių personalo valdyme netrūksta. Tapome finansų sektoriaus lyderiais – augant bendrovei, didėjo ir komanda. Ne mažiau svarbios pandemijos aplinkybės, dėl kurių tenka keisti darbo organizavimo principus. Taigi, mikroklimatas, darbuotojų įsitraukimas, komandos vieningumas yra itin svarbūs. Dėkoju E.Dumbrytei-Braškei už daugiau nei penkerius metus darbo kartu ir linkiu geriausios kloties tolimesnėje karjeroje. Taip pat tikiu, kad solidžią patirtį ir kompetencijas turinti V.Norušaitė sėkmingai įsilies į komandą ir sieks užsibrėžtų tikslų“, – sako Deividas Raipa, „Compensa Vienna Insurance Group“ Valdybos pirmininkas ir generalinis direktorius.

Naujoji departamento vadovė V.Norušaitė personalo valdymo srityje dirba 15 metų – jai teko vystyti įvairius projektus gamybos, mažmeninės prekybos ir paslaugų sektoriuose. Reikšmingą patirtį V.Norušaitė sukaupė tokiose įmonėse kaip „Girteka Logistics“, „Vilkyškių pieninė“. Paskutinius trejus metus V.Norušaitė dirbo „AmerisourceBergen“ – pasaulinėje sveikatos priežiūros paslaugų kompanijoje, vienoje iš lyderių „Fortune 500“.

„Į personalo valdymo funkciją žvelgiu kaip į vieną svarbiausių verslo dedamųjų dalių – save realizuojantys ir kompanijoje sėkmingai augantys darbuotojai yra verslo sėkmės garantas. Pasirinkau karjerą tęsti „Compensa Vienna Insurance Group“, nes noriu prisidėti prie patrauklaus, vidinę kultūrą ir vertybes puoselėjančio, save auginančio darbdavio kūrimo“, – sako V.Norušaitė.

„Compensa Vienna Insurance Group“ darbuotojų skaičius Lietuvoje šiuo metu siekia 390, Baltijos šalyse – 880.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas